Tην έχει... «πελάτισσα» ! (vids)

Oύτε τώρα μπόρεσε η Ρεάλ των εκατοντάδων εκατομμυρίων να «αποδράσει» από το "Αλιάνζ Αρίνα" με τη παράδοση να...παίζει μπάλα.
Η Μπάγερν σε 10 αγώνες στο Champions League μετράει 9 νίκες και μόλις μία ισοπαλία απέναντι στη «Βασίλισσα», καθιστώντας την...«πελάτισσα» στη διοργάνωση.
Οι Βαυαροί με το αποψινό 2-1 πηγαίνουν στον επαναληπτικό της Μαδρίτης έχοντας το προβάδισμα, σε μια ρεβάνς όμως που μόνο εύκολη θεωρείται.
Η Μπάγερν ανώτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα προηγήθηκε στο σκορ με δυνατό σουτ του Ριμπερί στο 17', μετά από σύγχυση στα καρέ της Ρεάλ.
Το γκολ της ισοφάρισης για τη Ρεάλ ήρθε στην επανάληψη με τον Μεσούτ Εζίλ στο 53', μετά από αποτυχημένη απόπειρα του Ρονάλντο να πετύχει γκολ, ο οποίος όμως στην επαναφορά της μπάλας σε σωστό χρονικό σημείο «σέρβιρε» τη μπάλα στον συμπαίκτη του με τη Ρεάλ να πετυχαίνει το πολύ σημαντικό τέρμα εκτός έδρας.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα τελειώσει ισόπαλος, ήρθε ο Μάριο Γκόμεζ στο 90' να δώσει τη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Ο επιθετικός της Μπάγερν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της «Βασίλλισας» μετά από σέντρα του Φίλιπ Λαμ, γράφοντας το τελικό 2-1 και το ισχνό προβάδισμα πρόκρισης.

Μπάγερν (Χάινκες): Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστούμπερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Γκόμεζ, Σβαϊνστάιγκερ (61' Μίλερ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Αρμπελόα, Εζίλ (69' Μαρσέλο), Ντι Μαρία (79' Γρανέρο), Μπενζεμά (84' Ιγκουαϊν), Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Κριστιάνο Ρονάλντο





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger