Κόντης: Ελβετικός όμιλος, μπήκαν λεφτά

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Κόντης σε τοποθέτηση του στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4. 
Είπε ότι ο όμιλος που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ είναι Ελβετικός, έδωσε ήδη πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τετάρτη.
Είπε: «Θα μιλήσω την Τετάρτη, ή την Πέμπτη το πρωί. Το πιθανότερο είναι την Τετάρτη όμως» . Η έντεχνη λασπολογία αυτών κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είπαμε στη συνέλευση έπρεπε να μπουν με νόμιμο τρόπο στην ΠΑΕ, χρειάζονταν κάποιες διαδικασίες. Οπως μπήκαν ήδη κάποια χρήματα μέχρι τώρα για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο όμιλος δεν έχει καμία σχέση με Ντουμπάι. Πρόκειται για όμιλο από την Ελβετία, που ασχολείται και με άλλες ομάδες. Περισσότερα θα πούμε στη συνέλευση της Λέσχης» τόνισε χαρακητιρστικά.
Για το αν ο όμιλος θέλει το πακέτο των μετοχών, είπε: Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Θα τα πούμε στη συνέλευση αυτά. Μην ξεχνάτε ότι όποιος βάλει λεφτά στην αύξηση του Μ.Κ μπορεί να πάρει τις μετοχές. Οποιος έχει άλλη λύση ή τα λεφτά, ας έρθει να τα βάλει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Οχι να επικαλούνται συνεχώς τον κόσμο".
Ρωτήθηκε για την αντιπαράθεση με τον Λάμπρο Σκόρδα: «Δεν μπορεί κάθε μέρα να πατάει στον πόνο των Αρειανών λέγοντας ψέματα, λασπολογώντας, βρίζοντας για να σωθεί επαγγελματικά. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί, αλλά φταίει και η ΠΑΕ Άρης που δεν είπε κάποια πράγματα το 2009. Το όνειρό του είναι να καταστρέψει τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου θα βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους».
πηγή : thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger