Στις 4 Μαΐου η έκτακτη ΓΣ της Κ.Μ.Α.

Με ανακοίνωση της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Κοινωνία Μελών Άρη γνωστοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Φορέα.

Αναλυτικά :

«Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Φορέα (άρθρα 10.5 14.2, 27.8ε) καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2α Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 4η Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», Εγνατίας 154 (στο χώρο της ΔΕΘ, είσοδος από τη Λεωφόρο Στρατού).

Ημερήσια Διάταξη
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
3. Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4. Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος - Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
5. Διάφορα θέματα.

Όλα τα ως άνω τίθενται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό.
Σημειώνεται πως ο,τιδήποτε άλλο, τίθεται ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης και προς ψήφιση («5. Διάφορα θέματα») μετά την εξάντληση των υπολοίπων θεμάτων και εφόσον γίνει δεκτό από τη ΓΣ.
Σημειώνεται ότι κάθε τι που δεν προβλέπεται από το Καταστατικό του Σωματείου καθορίζεται από το ΔΣ σύμφωνα με το πνεύμα του Καταστατικού και τις σχετικές διατάξεις του Νόμου (άρθρο 35.1).
Σημειώνεται ότι απαγορεύεται ρητά το με οποιονδήποτε τρόπο δικαίωμα αναδημοσίευσης και αναπαραγωγής της ως άνω έκτακτης γενικής συνέλευσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα λόγου και ψήφου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2012 (από 1-1-2012 έως 31-12-2012)».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger