Μονόδρομος…

Μέσα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου περνάει η επόμενη μέρα του Άρη. 
Το ποιος θα έχει τη δυνατότητα να βάλει χρήματα, τα οποία χρειάζεται άμεσα ο Αρης για να καλύψει τις υποχρεώσεις του, θα καθορίσει την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Αρης και την κουβέντα γύρω από το ιδιοκτησιακό.

Οι «κίτρινοι» χρειάζονται ρευστότητα (μόνο έως το τέλος του μήνα απαιτούνται 300.000 ευρώ) και κάθε μέρα που περνάει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσα από την οποία θα εισρεύσουν χρήματα, μοιάζει μονόδρομος και υπαγορεύεται, ούτως ή άλλως, από τις συσσωρευμένες ζημιές που καταγράφει η ΠΑΕ και μπορούν να καλυφθούν μέσα από μια αύξηση, όπως είχε συμβεί και πέρυσι. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει επενδυτές που μπορούν να βάλουν χρήματα είναι ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την «Κοινωνία Μελών», ώστε να αποφασιστεί η επόμενη μέρα, αφού στην περίπτωση της αύξησης, η «ΚΜΑ» και στην ουσία οι αρειανοί-μέλη της παύουν να έχουν τη δυνατότητα να εκλέγουν τη διοίκηση της ΠΑΕ κάθε δύο χρόνια. Χθες το βράδυ μάλιστα, οι δύο πλευρές επρόκειτο να έχουν συνάντηση και σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις.


Για την ιστορία, οι μετοχές του Αρη είναι μοιρασμένες κατά 30,1% στην Κοινωνία Μελών, η οποία ελέγχει ένα άλλο 16%, της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, κατά 30,1% στον Ερασιτέχνη, και το υπόλοιπο είναι διάσπαρτο σε φυσικά πρόσωπα.


Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ αποτιμάται στα 5 εκατ. ευρώ. Αρα με ένα ποσό γύρω στα 5,5 εκατ. με 6 εκατ. ευρώ, αυτομάτως κάποιος γίνεται μεγαλομέτοχος.
πηγή : sday.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger