Εκεί παίζει μπάλα μόνο αυτή !! (vid)

Στο ντέρμπι της Bundesliga, η Ντόρτμουντ μπροστά σε 75.000 φίλους της (είχε και Βαυαρούς) κέρδισε τη δεύτερη στη βαθμολογία Μπάγερν στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής με 1-0, αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στο +6.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Μπορούσια ο Λεβαντόφσκι που σημείωσε το γκολ της αναμέτρησης (77'), ενώ είχε και 2 δοκάρια (37', 92')
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το διάστημα του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες και  το σκορ αδικεί σίγουρα τους πρωταθλητές, που καί φέτος όπως όλα δείχνουν έχουν στο...τσεπάκι τους τον τίτλο ! 
Το γκολ προήλθε από σουτ του Γκρόσκροϊτς με τη μπάλα να κατευθύνεται στα πόδια του Λεβαντόφσκι και τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Μπάγερν Νόιερ.
Μοιραίος για τους Βαυαρούς ο Ρόμπεν που έχασε πέναλτι λίγο πρίν το φινάλε (86') αλλά και μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις (91').


Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σμέλτσερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Γκουντογκάν (74’ Πέρισιτς), Κελ, Μπλαστσικόφσκι (89’ Ογουομογέλα), Καγκάουα (74’ Λάιτνερ), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι. 


Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Κρόος, Ρόμπεν, Μίλερ (61’ Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί, Γκόμεζ (75’ Όλιτς).


Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις : 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger