Αλεξανδρής : «Θα πολεμήσουμε»

«Θα πολεμήσουμε», είναι το κεντρικό μήνυμα του προπονητή του Άρη Βαγγέλη Αλεξανδρή, εν όψει του δύσκολου αγώνα που δίνει απόψε ο Άρης στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη μάχη των πλέϊ οφ. 


Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών στο επίσημο site της ΕΣΑΚΕ :

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι η περίοδος των play offs... Αυτό τα λέει όλα. Θα πρέπει να παίξουμε με προσοχή και πολύ σοβαρά. Και φυσικά με μεγάλο σεβασμό όπως πάντα απέναντι στον Άρη. Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Το κλειδί είναι δύο λέξεις: Αυτοσυγκέντρωση και σεβασμός. Ξέρουμε ότι ο Άρης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να το «παρών» και ο κόσμος σε αυτούς τους αγώνες που έρχονται. Θα θέλαμε να τους δούμε δίπλα μας, μπαίνοντας και στην τελική ευθεία για το Final 4 της Ευρωλίγκας».

Στράτος Περπέρογλου: ««Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με την είσοδο στα play offs. Χρειάζεται προσοχή, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Σεβόμαστε τον Άρη, μια ομάδα με ιστορία. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σοβαρά, να εστιάσουμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Μπορεί να γίνεται κουβέντα για το φάιναλ φορ, αλλά εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε».

Βαγγέλης Αλεξανδρής: "Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αγώνα που πάντα προκαλεί ο Παναθηναϊκός, ως Πρωταθλητής Ευρώπης. Πρέπει να βρούμε τα κίνητρα για να τελειώσουμε αξιοπρεπέστατα την σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως κάναμε σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος".

Δημήτρης Βεργίνης: "Ξέρουμε ότι παρουσιάζει δυσκολίες η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παρά τα όποια προβλήματα που έχουμε θα πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού για να "πολεμήσουμε" και ότι καλύτερο βγει".

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger