Το έχει πάρει απόφαση ο Νέτο

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση του Ντάρσι Νέτο να αποχωρήσει από τον Άρη.

Αυτή θα σημάνει το τέλος μία ολόκληρης εποχής στους «κίτρινους», αφού ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ μαζί με τους Κόκε, Χαβίτο και Κάλβο ήταν οι κύριοι εκφραστές της φιλοσοφίας που είχε περάσει τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα.

Ο 31χρονος παίκτης ήθελε να φύγει από το περσινό καλοκαίρι, όμως φέτος είχε φανεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά στους Θεσσαλονικείς.

Η καλύτερη σεζόν του Νέτο στον ΆΕΡη ήταν εκείνη της 2010/11, όταν είχε πετύχει 8 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Επίσης, δύσκολα θα ξεχαστεί το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Ξάνθη και έστειλε τους «κίτρινους» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα πέντε χρόνια που έπαιξε στον Άρη ο Νέτο είχε συνολικά 154 συμμετοχές (136 πρωτάθλημα και 18 στο Κύπελλο) στην Ελλάδα, έχοντας πετύχει 14 γκολ (13 και 1 αντίστοιχα) και είχε αγωνιστεί σε 13 ματς στην Ευρώπη.

  Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά το μέλλον του Μανουέλ Μασάδο στον Άρη. Όλα δείχνουν ότι δεν θα επεκταθεί η συνεργασία των πλευρών, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει υπομονή αντιλαμβανόμενος τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τη διοίκηση.

  Διαδοχικά είναι τα ραντεβού των ανθρώπων του Αρη τα τελευταία 24ωρα με τους παίκτες που εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι και έχουν να παίρνουν χρήματα. Ενας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Σηφάκης, που θα αποχωρήσει από την ομάδα και βρίσκεται σε συζητήσεις για την τακτοποίηση ενός ποσού που του οφείλεται ακόμη από το φετινό συμβόλαιο (πρόκειται για 170.000 ευρώ).
πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger