"Στόχος" πολλών ομάδων ο Κερούς

Η χρονιά για τον μπασκετικό Άρη έχει ήδη τελειώσει, όμως οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τον επόμενο μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και κρίσιμες για το μέλλον του Αυτοκράτορα.
Από τη μια υπάρχουν τα διοικητικά της ΚΑΕ στη μεθαυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων της και από την άλλη οι εξελίξεις φαίνεται ότι ήδη "τρέχουν" όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας.
Ένας από τους καλοθοσφαιριστές που ήδη αποτελούν στόχο ομάδων φέρεται να είναι ο Σέρχιο Κερούς, του οποίου όμως το συμβόλαιο με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.
Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ που είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, βάσει της γενικά καλής του απόδοσης στο πρωτάθλημα στη πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και τον Άρη, φαίνεται να ενδιαφέρει γερμανικές ομάδες, όπως την Μπάμπεργκ και την Όλντενμπουργκ, αλλά και από άλλες ομάδες του εξωτερικού.
Το αν παραχωρηθεί ή όχι ο Κερούς είναι κάτι που θα το μάθουμε στο προσεχές μέλλον με την ΚΑΕ Άρης να εξετάζει κάθε ενδεχόμενο, αφού σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μετακίνηση του καλαθοσφαιριστή θα βγεί ωφελημένη από τα χρήματα της μεταγραφής.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger