Προς την έξοδο ο Μασάδο

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, Αρης και Μασάδο πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά και στο τραπέζι είναι απίθανο να τεθεί θέμα συνεργασίας και του χρόνου. 
Αλλωστε το συμβόλαιο του Πορτογάλου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί. 
Ασφαλώς και ο 58χρονος τεχνικός έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης και ειδικά στο ξεκίνημα βοήθησε να ορθοποδήσει κάπως αγωνιστικά η ομάδα, παρ' ότι βρήκε μια παγιωμένη και μπερδεμένη από τους δυο προηγούμενους προπονητές κατάσταση και δεν είχε καν τα περιθώρια παρεμβάσεων στο ρόστερ. 
Η εικόνα όμως του Αρη τον τελευταίο μήνα, με αποκορύφωμα την κάκιστη εμφάνιση στο Αγρίνιο, έκαμψε και τους τελευταίους υποστηρικτές του στις τάξεις της διοίκησης που στο πλαίσιο των γενικότερων ανακατατάξεων θα προχωρήσουν σε αλλαγή και στην τεχνική ηγεσία. 
Ο Πορτογάλος άρχισε να χάνει τα ερείσματά του από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έπειτα από κάποιες περίεργες επιλογές του στον καταρτισμό της ενδεκάδας. 
Ακόμη και προχθές, στο Αγρίνιο, κανείς δεν κατάλαβε γιατί χρησιμοποιήθηκαν ο Σολτάνι που είναι με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας, ο Σανκαρέ που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και ο Φατί που έχει εκδηλώσει φανερά τάσεις φυγής εσχάτως και ήταν φανερά αδιάφορος.
Εγκλωβισμένος και ίσως και συμβιβασμένος με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ο Μασάδο δείχνει το τελευταίο διάστημα αδυναμία να αλλάξει τα πράγματα στα αποδυτήρια. 

Παρ' ότι δεν αποτελεί το βασικό μέρος του φετινού προβλήματος, θα αποτελέσει κι αυτός ένα από τα εξιλαστήρια θύματα και οι «κίτρινοι» θα μπουν σύντομα σε αναζήτηση και προπονητή.    
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger