ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Ούτε στο φινάλε του πρωταθλήματος δε μπόρεσε να κερδίσει ο Άρης στο άδειο λόγω τιμωρίας "Κλεάνθης Βικελίδης" τη Κέρκυρα τελειώνοντας την αγωνιστική σεζόν 2011-12 με "κρύο" τρόπο.
Μια αγωνιστική χρονιά που οι φίλοι του Άρη δε θα έχουν και δε θα θέλουν να θυμούνται και πολλά, λόγω της κάκιστης πορείας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Όχι δε πρόκειται να κάνουμε σήμερα ανασκόπηση για το τι έφταιξε, έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για να "αναλύσουμε" την άκρως αποτυχημένη χρονιά που άφησε εκτός στόχων τον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Η 9η θέση που κατέλαβε ο Άρης στη κατάταξη της βαθμολογίας είναι ντροπιαστική και σίγουρα δεν είναι αυτή η θέση που ονειρεύτηκαν οι Ιδρυτές του πρίν 98 χρόνια.
Μια ομάδα με βαριά φανέλα, πλούσια Ιστορία και έναν Τεράστιο κόσμο, δεν αξίζει τέτοια "αντιμετώπιση" από τους ανθρώπους που την αποτελούν.
"Μικρή" διοίκηση ανίκανη να διαχειριστεί τις τύχες της ομάδας, λάθος επιλογές στο ρόστερ, στον μεταγραφικό σχεδιασμό, στην επιλογή προπονητών, στη "θέληση" και "όρεξη" ορισμένων ποδοσφαιριστών που χωρίς ίχνος ντροπής δε συνειδητοποίησαν ποτέ που βρίσκονται και ποιάς ομάδας τη φανέλα φοράνε.
Το να γράψουμε και να συμπληρώσουμε κάτι παραπάνω δε θα οφελήσει και τίποτα τη δεδομένη δύσκολα χρονικά στιγμή.
Ας αναλογιστούν εκεί στην Αλκμήνης τι πρέπει να γίνει και τι όχι για να αλλάξει άρδην ο Άρης και να εμφανιστεί τη νέα χρονιά με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αγωνιστική εικόνα και νοοτροπία.
Αν μπορούν να αλλάξουν και τίποτα, γιατί πλέον τίθεται συν τοις άλλοις και θέμα ανικανότητας...
Θα πούμε πολλά μέσα στο καλοκαίρι...
Γιατί σε μια ομάδα σαν τον Άρη πρέπει να ασκείται και ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger