Το ρεζιλίκι του Άρη στο Αγρίνιο

Σκέτη ντροπή ήταν ο Άρης στο Αγρίνιο. Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι αυτή η ομάδα κατάφερε να χάσει από τον… light Παναιτωλικό με τόσο βαρύ σκορ. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης


Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία εμπιστοσύνη σε ενδεκάδα που επαναφέρει τον Σολτάνι και προσφεύγει μόνιμα σε μερικούς νεαρούς για να συμπληρώσει, αλλά, υπάρχει τουλάχιστο ένας σοβαρός λόγος για να υπερασπιστεί την αγωνιστική της υπόσταση σε ένα πρωτάθλημα που μέχρι πριν από λίγες ώρες φώναζε –και εξακολουθεί- ότι τον αδικεί. Υπήρχε δηλαδή ένα κίνητρο για να αποδείξεις ότι θα πρέπει να υπολογίζουν.

Από την άλλη βέβαια, ο Παναιτωλικός ελπίζει στο θαύμα και έπαιξε για την σωτηρία του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η ταπεινή μου εκτίμηση συμβαδίζει ως ένα βαθμό με αυτή των Aρειανών. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που επιβλήθηκε τελικά η ποινή και με την εφαρμογή των νόμων σύμφωνα με το γνωστό… «πρέπει να γίνει μια αρχή».

Αλλά, δεν θα φύγω από το αγωνιστικό. Θα μείνω σε αυτή τη δυσάρεστη εικόνα που παρουσίασε ο Άρης και θα περιμένω από τη διοίκηση να τα μετρήσει όλα, να ερμηνεύσει σωστά και να κρίνει αυστηρά πριν σχεδιάσει για την επόμενη χρονιά. Προφανώς δεν συζητώ για τον τελειωμένο Σολτάνι, ούτε για μερικούς ακόμη… αστέρες της ομάδας, που καλά θα κάνουν να σκεφτούν πόσο επαγγελματικά φέρονται με εμφανίσεις σαν αυτή στο Αγρίνιο.

Θα ήθελα πολύ να γνωρίζω από τώρα τι σχεδιάζει η διοίκηση με το υπάρχον υλικό και πως σκέφτεται να λειτουργήσει έναντι μιας ομάδας που δεν δικαιολόγησε παρά μόνο σε μερικά παιχνίδια του πρωταθλήματος (και πολύ λέω…) την παρουσία της και την προσπάθειά της να προσεγγίσει την πρώτη πεντάδα.

Αν έβλεπε κανείς τον Άρη στο Αγρίνιο και του έλεγαν ότι αυτή η ομάδα είχε σκοπό να βγει στην Ευρώπη, θα γελούσε με την ψυχή του.

Υ. Γ. Ήταν τόσο τραγικός ο Άρης, που πέρασε στα ψιλά η προκλητική διαιτησία του Βοσκάκη. Δεν γνωρίζω τι του έβαλε ο παρατηρητής, αλλά, καλά θα κάνουν να μην το αφήσουν να περάσει έτσι…

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger