Επενδυτές και... υπομονή

Υπομονή λίγα ακόμη 24ωρα θα πρέπει να κάνουν οι οπαδοί του Αρη, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η γενική συνέλευση της κοινωνίας μελών που θα καθορίσει και την επόμενη μέρα αναμένεται να διεξαχθεί προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ο φορέας θα ανακοινώσει μάλλον σήμερα την ημερομηνία διεξαγωγής της (το μέρος θα είναι φυσικά το Βελλίδιο) και οι πιθανές ημερομηνίες είναι τρεις. Στις 3, 4 ή 14 Μαΐου. Πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή αφού η 14η θεωρείται πολύ μακρινή και άρα απαγορευτική αφού ήδη η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι οριακή και οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να καλυφθούν (τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η καταβολή της 2ης δόσης των διακανονισμών με τους παίκτες).

Το βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης δεν θα είναι φυσικά άλλο από την ύπαρξη του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τον ελβετικό όμιλο και την πρόθεσή τους να αποκτήσουν και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Κάτι που αιωρείται στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχει ακουστεί επίσημα από τον Γιάννη Κόντη, που έχει φέρει τους ανθρώπους του επενδυτικού ομίλου σε επαφή με τη διοίκηση. 
Ο εκτελεστικός διευθυντής τα τελευταία 24ωρα εντείνει τις επαφές του με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον επενδυτικό όμιλο και από την παρουσίαση που θα κάνει στη Γενική Συνέλευση, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η επόμενη μέρα στον Αρη, αφού τη δεδομένη χρονική είναι ο μόνος που εγγυάται ότι μπορεί να δώσει λύση στο οικονομικό πρόβλημα. 
Το με ποιες προϋποθέσεις, είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ΚΜΑ, που επιθυμεί αυτό να γίνει με τρόπο ωφέλιμο για τον Αρη (πιθανότατα μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου).
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger