Ποδοσφαιρικό «έκτρωμα» - Μόνο ο Γιαννιώτας τίμησε τη φανέλα ! (5-1)

Αυτό το ποδοσφαιρικό «έκτρωμα» που σίγουρα δε λέγεται Άρης Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο και μετά από μια αποκαρδιωτική εως τραγική εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 5-1 από τον Παναιτωλικό ! 
Αυτό το ποδοσφαιρικό «σίχαμα» που δημιούργησε η παντελώς -από όποια πλευρά και να το δείς- ανύπαρκτη διοίκηση, αφήνοντας για άλλη μια χρονιά την ομάδα εκτός στόχων και διακρίσεων.
Με ποδοσφαιρικό υλικό που δε νοείτε να υπάρχει στη μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας.
Με ποδοσφαιριστές που νομίζουν ότι μπορουν να κάνουν «πλακίτσα» μέσα στο γήπεδο και να νομίζουν ότι αγωνίζονται σε καμοιά ομαδούλα της γειτονιάς.
Τι και αν λίγο νωρίτερα η ομάδα είχε τιμωρηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων με εξοντωτική τιμωρία-σκάνδαλο την οποία την γνώριζαν άπαντες στην αποστολή.
Τι και αν δεν υπήρχε η κατάλληλη ψυχολογία από πλευράς ποδοσφαιριστών.
Όλοι όσοι κατέβηκαν στο χόρτο του γηπέδου του Αγρινίου ήταν υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για την Ιστορία της ομάδας, τη βαριά φανέλα που έχουν τη τιμή να φοράνε, για τον κόσμο, για τα συμβόλαια τους και την ίδια τους την αξιοπρέπεια.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβησαν...
Ανάλυση του αγώνα δε χωράει, μετά από μια μέρα που βυθίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα...
Μοναδική εξαίρεση ο νεαρός Γιαννιώτας, όχι μόνο γιατί σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ του στον Στέφανο Γιώρη, αλλά γιατί ήταν πραγματικά ο μόνος που έδειξε να τιμάει τα ιερά κιτρινόμαυρα χρώματα !! 
Έτρεξε, πάλεψε, έδωσε μάχες και ήταν επί 90' λεπτά συγκινητικός.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger