Συζητήσεις για… μειώσεις

Μετά τους Τόχα, Σολτάνι, Γιακούποβιτς που συζήτησαν με τη διοίκηση και διακανόνισαν τις οφειλές για να συνεχίσουν σε άλλες χώρες την καριέρα τους,θα πάρουν σειρά κι άλλοι παίκτες.
Το σημαντικότερο για τους ανθρώπους του Αρη είναι το τι θα γίνει με τους υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές, μια και την επόμενη σεζόν είναι δεδομένο πως το μπάτζετ θα πέσει δραματικά λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών. Οι συζητήσεις με τους Νέτο, Φατί, Σανκαρέ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, από τη στιγμή που είναι από τους πιο ακριβά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές, αλλά και οι ίδιοι έχουν εκφράσει έντονες τάσεις φυγής. Ξεχωριστές περιπτώσεις είναι αυτές των Γκαρσία, Καστίγιο.

Είναι δεδομένο πως θα τους γίνει πρόταση για μείωση των αποδοχών του, ενώ με τον Γκαρσία θα γίνει και μια συζήτηση για να αποχωρήσει. Συγχρόνως, η ΠΑΕ καλείται να «τρέξει» και τις ανανεώσεις συμβολαίων, μια και ήδη υπάρχουν ομάδα που πολιορκούν ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τον Λαζαρίδη.

Υπομονή από τους παίκτες

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη να κατατεθεί στο λογαριασμό των ποδοσφαιριστών η δεύτερη δόση του διακανονισμού που έγινε πριν από την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης. Λόγω και των διοικητικών εξελίξεων στην ΠΑΕ, η διοίκηση έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές πως ίσως θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγες μέρες, μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις στο τέλος της εβδομάδας.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger