Δηλώσεις Καπετάνου-Νέτο στη NOVA

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA έκαναν Κώστας Καπετάνος και Ντάρσι Νέτο, κάνοντας ουσιαστικά ανασκόπη της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε.


Αναλυτικά : 


Κώστα Καπετάνος
«Το κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κερδίζει κάθε Κυριακή. Δεν έχουμε πλέον βαθμολογικό στόχο, αλλά όποια παιδιά κι αν αγωνιστούν με την Κέρκυρα, θα έχουν ως μοναδική επιδίωξη να παίξουν καλά και να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. 
Πρέπει να κερδίσουμε σ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κάποια παιδιά πρέπει να δείξουν κάποια θετικά στοιχεία... 
Μακάρι να κερδίσουμε, να κλείσουμε μ’ ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα τη χρονιά. 
Η ομάδα έκανε έναν καλό β’ γύρο, τώρα πρέπει να πάρουμε τους τελευταίους τρεις βαθμούς που μας αναλογούν και μετά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη νέα χρονιά.
Το φετινό φινάλε ήταν δύσκολο για μας. Έπρεπε να πάρουμε πολλές νίκες. Τα καταφέραμε σ’ ένα μεγάλο διάστημα, αλλά μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και διεκόπη, πιστεύω ότι η ομάδα κατέρρευσε. 
Βγήκαμε εκτός στόχων.
Κάθε χρόνο λόγια, λόγια... 
Ελπίζω του χρόνου, όποιοι είμαστε εδώ πέρα, να κάνουμε μια καλή χρονιά. Και να μην ξεκινήσουμε άσχημα, όπως κάναμε σ’ αυτό το πρωτάθλημα που τελειώνει».


Ντάρσι Νέτο
«Η ομάδα μας πρέπει να κλείσει την χρονιά με μια νίκη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο και δεν γίνεται να κλείσουμε τη χρονιά με τις κακές εντυπώσεις της βαριάς ήττας από τον Παναιτωλικό.
Ήταν μια χρονιά που έγιναν πολλά λάθη από όλες τις πλευρές. Από εμάς τους παίκτες, τις τεχνικές ηγεσίες, τη διοίκηση. 
Σε μια τέτοια κακή χρονιά πρέπει ο καθένας να δει ποια ήταν τα δικά του λάθη, να αναλάβει τις ευθύνες του, να βελτιωθεί ώστε να μην έχουμε τέτοια χρονιά ξανά.
Είναι πολύ νωρίς και πρεπει πρώτα να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Άλλωστε και εγώ θέλω να δω τι θα κάνω. 
Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα, υπεράνω προσώπων. Έχω συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, όμως η ομάδα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, για αυτό πρέπει να κοιτάξω αν θα συνεχίσω στην ομάδα ή όχι».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger