Ο σταρ του Χόλιγουντ!

Ο Πορτογάλος, τη στιγμή που έκανε, με το 2-1, τους Καταλανούς να νιώθουν πως δεν θα αποφύγουν την καταστροφή, επέλεξε να πρωταγωνιστήσει μπροστά- και- στον φακό της κάμερας με τρόπο αντίστοιχο ενός σταρ του Χόλιγουντ. 
Προφανώς και είχε πλάκα, ενώ πήρε ταυτόχρονα το «αίμα» του πίσω, απ όσους του καταλόγιζαν πως στα μεγάλα ματς ήταν ανύπαρκτος.
Ακόμα και από τους δικούς του οπαδούς. Αν και το γκολ που έχασε, λίγο αργότερα στο άδειο τέρμα, εάν χανόταν στο 1-1, τα σχόλια για τον C-7 θα ήταν σήμερα τελείως διαφορετικά.
Πριν νικήσει η Ρεάλ ωστόσο, φρόντισε να χάσει η Μπαρσελόνα! Ο Γκουαρντιόλα, πιο συγκεκριμένα. Ο οποίος «επιμελήθηκε» με απόλυτη…συνέπεια το βράδι της αποτυχίας! Με τις επιλογές, όχι μόνο των προσώπων που γέμισαν τον πάγκο με ονόματα, τα οποία σε έκαναν να πιστεύεις πριν το ματς ότι η ενδεκάδα ήταν γραμμένη λάθος, αλλά και με το στήσιμο στο γήπεδο. Ο Μέσι χάθηκε στο βάθος της μεσαίας γραμμής, καθώς ουδείς μπορούσε να τον βρει με πάσα, ώστε να κάνει ο Αργεντινός τα αστραπιαία 1-2 και να μπει περιοχή.
Έπαιρνε κατά συνέπεια ο ίδιος τη μπάλα αρκετά πιο πίσω, με τον Τέγιο (;) να περιμένει αριστερά και τη Ρεάλ αμυντικά να έχει αρκετά εύκολο βράδι. Καθώς η Μπαρσελόνα δεν έβγαλε τις καταιγιστικού χαρακτήρα δεύτερες προσπάθειές της πίσω από την άμυνα, οι οποίες «σκοτώνουν» οποιονδήποτε αντίπαλο. Η «second line», όπως την αποκαλούν οι Άγγλοι, όταν μιλούν για την επίθεση, απουσίαζε και το επιβεβαίωσαν Ράφα Μπενίτεθ και Μίκαελ Λάουντρουπ στην εκπομπή του Sky Sports, μετά το τέλος του αγώνα.
Συμφωνώ με τον Μιχάλη επίσης πως δύσκολα ο Μουρίνιο θα διακινδυνεύσει το μύθο του συνεχίζοντας στους Μαδριλένους μετά το καλοκαίρι. Πολύ περισσότερο εάν κερδίσει και στον τελικό του Champions League. Τότε θα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία για να αποχωρήσει. Αυτό τουλάχιστον το κάνει πάντοτε σωστά…
ΥΓ : Οι Μαδριλένοι νίκησαν και οι οπαδοί των γηπεδούχων χειροκρότησαν στο τέλος του αγώνα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους! Την ώρα που οι νικητές πανηγύριζαν έξαλλα, χωρίς κανείς να τους πετάξει ούτε μία μολότωφ, για να φύγουν τρέχοντας από το γήπεδο. Δεν ξέρουν αυτοί…
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger