Aπό το κόσκινο οι τρεις «ελεύθερες» κινήσεις

Η μη αδειοδότηση του Αρη και ο περιορισμός στις μεταγραφές αναγκάζουν τον Μάκη Κατσαβάκη να περάσει από κόσκινο τις τρεις «ελεύθερες» κινήσεις που θα κάνουν οι «κίτρινοι».
Μπορεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας να είναι προγραμματισμένη αύριο, όμως ο Ελληνας τεχνικός δεν βιάζεται να ολοκληρώσει τις τρεις μεταγραφές, μια και ουσιαστικά από αυτές θα εξαρτηθεί η ανταγωνιστικότητα της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.
Ο Πέτερ Ντολεζάι εξακολουθεί να αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας και μόνο αν ο Σλοβάκος απαντήσει αρνητικά, θα στραφούν οι «κίτρινοι» στην περίπτωση του Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς. 
Χθες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τους δύο ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται να συμβεί από αύριο. Ετσι, το πιθανότερο είναι πως στην πρώτη προπόνηση θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, όμως θα είναι παίκτες κάτω των 24 ετών. Πάντως χθες πραγματοποιήθηκαν διερευνητικές επαφές με τους Ανδρέα Ηρακλή και Ανέστη Νάστο. Ο πρώτος είναι ήδη γνωστό πως ενδιαφέρει τον Αρη, ενώ ο δεύτερος είναι 23χρονος αμυντικός μέσος που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα (11 συμ. / 1 γκολ).


ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Μετά τον Νίκο Παντίδο, παίκτης του Αρη θα πρέπει να θεωρείται και ο Βαγγέλης Γεωργίου. Ο αριστερός μπακ-χαφ της Επανομής βρίσκεται στη λίστα του Μάκη Κατσαβάκη για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Επανομής, την ίδια στιγμή που ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ επιθυμεί διακαώς την ευκαιρία να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger