Φανέλα Retro 1970 από τους "Ιερολοχίτες"

Mε ανακοίνωση του, ο ιστορικός σύνδεσμος "Ιερολοχίτες" γνωστοποιεί ότι θέτει σε κυκλοφορία μπλούζες ρετρό με τη κλασσική ριγέ.
Αναλυτικά : 

«Mετά από πάγια και επίμονη απαίτηση πολύ κόσμου, βγάλαμε την κλασσική ριγέ φανέλα που οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε.

Η Retro 1970 είναι η κλασσική κιντρινόμαυρη ριγέ φανέλα ποδοσφαίρου, από πολυεστερικό ύφασμα με μαύρο γιακά και μαύρα λάστιχα στα μανίκια. Μπροστά έχει ραμμένο το σήμα του ΑΡΗ, τυπωμένο το «ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ» και πίσω τον αριθμό «70» που συμβολίζει το έτος ίδρυσης του Συνδέσμου.

Θα είναι διαθέσιμη, αρχικά σε πολύ περιορισμένη ποσότητα, από τα γραφεία του Συνδέσμου, σε μεγέθη S, M, L, XL, XXL ,XXXL (προσοχή! είναι σχετικά «άνετα» τα μεγέθη) έναντι οικονομικής ενίσχυσης 18 ευρώ από απόψε Τρίτη 31 Ιουλίου.

Οι εκτός Θεσσαλονίκης να στείλουν email.

υγ1: Σύντομα, σε μια βδομάδα, θα διατίθενται από ΟΛΟΥΣ τους Συνδέσμους οι συλλεκτικές πανΑρειανές υπερΣυνδεσμικές μπλούζες, τα κέρδη των οποίων προορίζονται αποκλειστικά στην ενίσχυση της ομάδας.

υγ2: «Τα εισιτήρια διαρκείας είναι υπόσχεση στήριξης άνευ όρων στον ΑΡΗ με φυσική παρουσία στο Ναό, όλη τη δύσκολη χρονιά που έρχεται…»

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger