Αυτό είναι το ποδόσφαιρο ! (vid)

Στις 27 Μαϊου 2012, στο Estadio Pedro Bidegain έγινε ενα πάρα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό ματς, για το Πρωτάθλημα Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα Clausura, μεταξύ των ομάδων San Lorenzo που ήταν γηπεδούχος και της Newells Old Boys.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν απο νωρίς τις προθέσεις τους να αποδράσουν με το πολυπόθητο διπλό. Στο '14 ανοίγουν το σκορ με τον Perez και 16 λεπτά αργότερα διπλασιάζουν τα τέρματα τους με τον Munoz, κάνοντας το έργο της San Lorenzo εξαιρετικά δύσκολο σκορπίζοντας απογοήτευση στην εξέδρα και τους φίλους των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Romagnoli και του Bueno για την San Lorenzo, έμελε να αλλάξει την ροή και το αποτέλεσμα του αγώνα...
Στο '50 ο Gigliotti μειώνει το σκορ σε 1-2 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Bueno φέρνει το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Την λύτρωση για τους γηπεδούχους έφερε και πάλι ο Gigliotti στο '87 σημειώνοντας το τρίτο και νικηφόρο γκολ για την ομάδα του σκορπώντας ενθουσιασμό στις εξέδρες και συγχρόνως έδωσε το έναυσμα για την αρχή των ξέφρενων πανηγυρισμών που κράτησαν όλο το βράδυ.
Μέσα στο πέταλο των φανατικών οπαδών της San Lorenzo βρίσκετε και ένας πολύ ιδιαίτερος οπαδός που στο ενα του χέρι κρατάει ενα λευκό μπαστούνι και στο άλλο ενα μικρό ραδιοφωνάκι το οποίο έχει μόνιμα κολλημένο στο αυτί του, μιας και είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβει τι γίνετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν έχει την τύχη να μπορεί να βλέπει όπως οι υπόλοιποι θεατές που βρέθηκαν εκείνο το απόγευμα στο γήπεδο.
Η απόλυτη αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του. Τελικά δεν έχει καμία σημασία να βλέπεις ή να ακούς, αλλά να αισθάνεσαι... Να αισθάνεσαι τον ηλεκτρισμό της στιγμής, που η μπάλα κάθετε αναπαυτικά στα δίχτυα των αντιπάλων... Την στιγμή που γίνεσαι ένα με όλους τους υπόλοιπους οταν φωνάζεις ΓΚΟΟΛ!
Τα συναισθήματα που σου προσφέρει αυτό που ονομάζουμε ποδόσφαιρο, που απο το ναδίρ μπορεί να σε φέρει στο ζενίθ σε λίγα μονάχα λεπτά...
Την αγαλλίαση που σου προσφέρει η θεϊκή μουσική του τριπλού τελικού σφυρίγματος όταν σε βρίσκει νικητή...
Την αγάπη που μοιραζόμαστε όλοι για τα χρώματα και μια ιδέα...
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο φίλοι μου... νιώστε το και αγαπήστε το...


woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger