Έμφαση στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση

Αλλαγή στάσης από τον Γιώργο Κατίδη, που τελικά έκρινε πως θα ήταν προς το συμφέρον και του ίδιου η ενσωμάτωσή του στην αποστολή του Αρη που αυτό το διάστημα προετοιμάζεται στη Βόρεια Ιταλία.

Ο 19χρονος μέσος είχε αποφασίσει να μη δίνει το «παρών» στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας από τη στιγμή που εκκρεμούσε η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για την προσφυγή που κατέθεσε κατά της ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη απόφαση ωστόσο έχει καθυστερήσει αρκετά, γεγονός που ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο στην αναθεώρηση αυτής της στάσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κατίδης θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Ιταλία προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
Η απάντηση που έδωσαν οι εκπρόσωποι του Αρη στη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον τους για τον Γιώργο Ιωαννίδη ήταν πως ο παίκτης δεν είναι ακόμη ελεύθερος. «Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αν τον υπολογίζει ή αν σκοπεύει να τον αποδεσμεύσει. Για την ώρα πάντως δεν είναι ελεύθερος» έλεγαν για τον 24χρονο αριστερό μπακ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΣΜΑΝ
Ο Αμπντούλ Οσμάν σταμάτησε τις προπονήσεις με την αγγλική Κρου (ομάδα Γ' Κατηγορίας), εκπρόσωποι της οποίας λένε πως περιμένουν την απάντηση του Γκανέζου στην προσφορά που του έκαναν. «Είχαμε έναν διάλογο με τον ατζέντη του και ακόμα μελετούν την προσφορά μας.
Δεν θα έλεγα ότι είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά είμαστε ακόμα σε συζητήσεις» δήλωσε ο βοηθός προπονητή της αγγλικής ομάδας. Θυμίζουμε πως ο Οσμάν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Αρη.
ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Πρόγραμμα με βάρη, ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και πολύ τρέξιμο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προπονήσεων του Αρη στην Ιταλία αυτές τις μέρες.
Είναι ξεκάθαρο πως το τεχνικό τιμ των «κίτρινων» θέλει να δώσει έμφαση σε δυο τομείς: τη δύναμη και τη φυσική κατάσταση. Κατά τα άλλα, ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Παπαστεριανός και Γιαννιώτας. Ενοχλήσεις στη μέση είχε ο Στέλιος Τσουκάνης που εκτός απροόπτου θα μπει ξανά από σήμερα στο πρόγραμμα προπονήσεων.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger