Λαβράκια από Μαυροβούνιο !

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος τσέκαρε τους Άντροβιτς και Μπόσκοβιτς της Μπούντουσνοστ στον αγώνα με τη Σλασκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δυο περιπτώσεις από την αγορά του Μαυροβουνίου, που μπορεί να αποδειχθούν… λαβράκια, τσεκάρουν οι «κίτρινοι». Πρόκειται για δυο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της Μπούντουτσνοστ προς τον τίτλο.

Τον 24χρονο επιθετικό Αντιμιρ Αντροβιτς και τον 27χρονο αμυντικό χαφ Ντράγκαν Μπόσκοβιτς, που μαζί σημείωσαν πέρυσι τα 39 από τα 82 συνολικά γκολ της ομάδας του Μαυροβουνίου. Για την… αφεντιά τους μάλιστα ταξίδεψε χθες στην Ποντγκόριτσα ο τεχνικός σύμβουλος του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, προκειμένου να τους παρακολουθήσει στον αγώνα με τη Σλασκ για τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (αγωνίστηκαν βασικοί) και να ενημερώσει τον Κατσαβάκη και φυσικά να διαπιστώσει αν πληρούν τα αγωνιστικά στάνταρ.


Ο Αντροβιτς αγωνίζεται τα δυο τελευταία χρόνια στην Μπούντουτσνοστ, είναι διεθνής με τις Ελπίδες 11 φορές, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών. Εχει αγωνιστεί ακόμη στις Μπεράνε και Σουτγέσκα, ομάδες της πατρίδας του, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ιρανική Νταμάς Γκιλάν.


Ο Ντράγκαν Μπόσκοβιτς από την άλλη είναι χαφ που σκοράρει (πέρυσι σε 31 ματς πέτυχε 17 γκολ) και αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου από το 2009 έχοντας πετύχει 27 γκολ σε 85 παιχνίδια.


Για τη θέση του αμυντικού χαφ πάντως πρώτη επιλογή για τον Κατσαβάκη είναι ο Αμπντούλ Οσμάν από τον οποίο οι «κίτρινοι» απάντηση στην πρόταση που κατέθεσαν.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «κίτρινοι» προσφέρουν 80.000 ευρώ στον πρώην παίκτη της Κέρκυρας, που ζητάει λίγα παραπάνω χρήματα. Για τον Γκανέζο με αγγλικό διαβατήριο, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από την  Κρου Αλεξάντρα, στην οποία δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες και χθες μάλιστα έπαιξε και στα 90' σε φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του αγγλικού βορρά.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger