Κατσαβάκης: «Οποιος αυθαδιάζει, θα φεύγει από την ομάδα»


Η αντίδραση του Κώστα Καζναφέρη τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 20ό λεπτό του δεύτερου (45λεπτου) φιλικού του Αρη με την Παλέρμο έκανε έξαλλο τον Μάκη Κατσαβάκη.

«Οποιος αυθαδιάζει, θα φεύγει από την ομάδα. Αν δεν ζητήσει συγνώμη μέχρι το βράδυ, αύριο θα φύγει από την ομάδα. Αυτά που γίνονταν στο παρελθόν θα σταματήσουν. Του έκανα παρατήρηση, αλλά συνέχιζε να αντιδράει, γι' αυτό τον έδιωξα. Υπάρχει θέμα», τόνισε ο τεχνικός του Αρη, ο οποίος νωρίτερα είχε στείλει απευθείας τον παίκτη στα αποδυτήρια.
Για τον απολογισμό των δύο αγώνων του τουρνουά στο Μάλες σχολίασε: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν κόντρα σε μία πιο αδύναμη ομάδα, την Κόμο. Οι πιτσιρικάδες τα πήγαν καλά όμως. Είχανε ρυθμό, πιέσανε συντονισμένα και δεν άφησαν να κινδυνέψουμε. Ηταν θετικό το τεστ.
Στο δεύτερο φιλικό (σ.σ. με την Παλέρμο) αιφνιδιαστήκαμε. Πήγαμε να ρισκάρουμε με δύο φορ και αφήνοντας μόνο πίσω τον Παπαστεριανό και φέρω μερική ευθύνη και εγώ. Ημασταν ασυντόνιστοι, η Παλέρμο είναι μία καλή ομάδα με συνοχή και προσπαθήσαμε να την πιέσουμε, όμως αλλάζανε συνέχεια τη μπάλα. Παρόλα αυτά, μετά από ένα σημείο ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία».
Οσο για τον Πουλίδο, επεσήμανε: «Εχουμε έναν παίκτη παραπάνω για την άμυνα. Είναι έμπειρος, έχει καλή ποιότητα και καλό χαρακτήρα. Πιστεύω πως θα βοηθήσει».
Τέλος, μίλησε και για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές να γίνουν. Δεν έχω ενημέρωση από τη διοίκηση ακόμη, θα μιλήσω μαζί της».
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger