Μάντζιος και Χαριστέας στο προσκύνιο


Ο περιορισμός των τριών μεταγραφών παικτών άνω των 24 κάνει τον Μάκη Κατσαβάκη να κινείται πολύ προσεκτικά στο μεταγραφικό παζάρι. 
Ο 59χρονος προπονητής του Αρη γνωρίζει πως περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν και ψάχνει ανάμεσα στους διαθέσιμους παίκτες για να αποκτήσει έναν σε κάθε γραμμή. Εναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο κι έναν φορ.
Για τη θέση στην επίθεση ο διακαής πόθος του Κατσαβάκη είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο 29χρονος φορ, που τελείωσε τη σεζόν με 22 συμμετοχές και 7 γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ, είναι ελεύθερος κι έχει ξεκινήσει η συζήτηση, προκειμένου να πειστεί να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη.
Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τα νέα δεδομένα του Αρη και οι «κίτρινοι» πιστεύουν ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή και να τον αποκτήσουν.
Παράλληλα, στα υπ' όψιν του Αρη είναι και ο Αγγελος Χαριστέας, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, με τον οποίο είχε 24 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ, έστειλε προ πολλού το μήνυμα ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακριβώς δέκα χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Βέρντερ, ο πρώην διεθνής επιθετικός θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Αρη και οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι είναι μια ελκυστική από πολλές οπτικές γωνίες επιλογή.
Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας, ο εκλεκτός του Κατσαβάκη είναι ένας συμπαίκτης του Χαριστέα στον Παναιτωλικό, ο Πέτερ Ντολεζάι. Τον 31χρονο Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό ο Κατσαβάκης τον είχε ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό Βόλου, έχει καλή άποψη γι' αυτόν και πιστεύει πως είναι η κολόνα -που έλεγε και προχθές- για να ηγηθεί της άμυνας του Αρη.
Και μ' αυτόν έχει γίνει επαφή, με τον Σερραίο προπονητή να ελπίζει ότι και στη δική του περίπτωση θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ντολεζάι θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.
Οι επιλογές του Κατσαβάκη για άμυνα και επίθεση δεν είναι τυχαίες, ο ίδιος επισήμανε κατά την παρουσίασή του ότι οι τρεις πρωτοκλασάτοι που θα αποκτηθούν θα είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, θα γνωρίζουν τα δεδομένα του Αρη και του ελληνικού πρωταθλήματος, θα είναι επιλογές χαμηλού ρίσκου και δεν θα χρειάζονται προσαρμογή.
Για τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τη μεσαία γραμμή δεν έχει διαρρεύσει όνομα, θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι θα πληροί τα παραπάνω κριτήρια.
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger