Τσουκάνης: «Θα τιμάμε τη φανέλα»»

Αρκετοί παίκτες του Άρη φέτος προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και σύμφωνα με τον Στέλιο Τσουκάνη αυτό θα μετρήσει περισσότερο στην εικόνα της ομάδας.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο νεαρός μέσος του Άρη μίλησε για την προετοιμασία, το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα τη νέα σεζόν, αλλά και τους δικούς του στόχους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσουκάνη:


Για την προετοιμασία: «Κυλάει όμορφα. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».


Για το πώς περιμένει τη δεύτερη χρονιά του στον Άρη: «Σίγουρα την περιμένω καλύτερη από την πρώτη. Τα παιδιά είναι όλα νέα. Μπορούμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει αλλά χρειάζεται δουλειά, υπομονή και τον κόσμο να είναι δίπλα μας».


Για τη θέση που θα αγωνίζεται φέτος: «Δεν θα πω κι εγώ ότι είμαι στρατιώτης του Άρη. Νομίζω ότι φέτος θα παίξω πιο μπροστά αλλά μπορώ να βοηθήσω και πίσω».


Για τα συμπεράσματα από τα φιλικά: «Είδαμε πολύ καλή αμυντική τακτική. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μπροστά αλλά όταν έχεις μία καινούρια ομάδα θέλει χρόνο. Σιγά σιγά θα βελτιωθούμε».


Για την παρουσία κι άλλων παικτών από την Αναγέννηση Επανομής: «Νιώθω πολύ οικεία με τον Γκέσιο, γιατί ήμασταν και σε άλλες ομάδες μαζί, όπως και με τον Ασλανίδη. Είναι πιο εύκολο το περιβάλλον για να δουλέψουμε».


Για την προσαρμογή των νέων παιδιών: «Τα παιδιά πάνε πολύ καλά. Προσπαθούμε κι εμείς να τους βοηθήσουμε. Θα τα πάμε μια χαρά. Γιατί στο εξωτερικό να προσαρμόζονται κι εδώ όχι; Κι εμείς είμαστε νέοι, αυτοί είναι ακόμα νεότεροι αλλά τους πιστεύουμε».


Για τον Άρη της νέας χρονιάς: «Θα δούμε έναν Άρη που τα παιδιά θα τιμάνε τη φανέλα, όχι ότι πέρσι δεν συνέβαινε αλλά φέτος ακόμα παραπάνω, γιατί το νιώθουν. Είναι παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία κι εμείς που παλέψαμε για να έρθουμε σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δούμε μία ομάδα που θα πρεσάρει στο γήπεδο και να προσπαθεί να κερδίζει κάθε ματς».


Για τον προσωπικό φετινό του στόχο: «Να μπορέσω να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα».
onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger