Εκπέμπει SOS

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε χθες η «ΚΜΑ» σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. 
Με τον πλέον δραματικό τρόπο τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου περιέγραψαν ένα σκοτεινό τοπίο και μια αβεβαιότητα για την ύπαρξη επόμενης μέρας στον Άρη, αφού τα προβλήματα ανακύπτουν καθημερινά.

Όπως ξεκάθαρα είπαν, η ομάδα χρειάζεται έως το τέλος του μήνα 1 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και να μπορέσει τουλάχιστον να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα και ότι αυτό είναι μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό των χρεών. «Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην ΠΑΕ, αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι τραγική. Χρειάζεται μέχρι το τέλος του μήνα 1 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό πρέπει να μπει στα ταμεία της "ΚΜΑ" και να δοθεί στην ΠΑΕ για να εξασφαλιστούν αυτά τα δύο. Εγγυούμαστε ότι όσα χρήματα θα μπουν, θα πάνε μόνο εκεί που χρειάζεται. Ο αρειανός δεν έχει καταλάβει ότι η ομάδα μπορεί να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.


Αυτά τα χρήματα είναι το πρώτο βήμα, όπως και άλλοι τρόποι που θα δρομολογηθούν. Την τελευταία χρονιά έγιναν τεράστια λάθη, που δεν τα πιάνει ο ανθρώπινος νους. Υπάρχει ένα τεράστιο έλλειμμα, για το οποίο πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να καλυφθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «ΚΜΑ» Αγγελος Γρόλλιος, ενώ ο Τάσος Δεσύπρης ήταν ακόμη παραστατικός: «Ο Άρης είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας είναι ένα από τα εκατοντάδες βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να επιβιώσει η ομάδα. Δεν λύνεται το πρόβλημα με 1 εκατ.».


Την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της «ΚΜΑ» θα ανακοινώσουν και τις δράσεις που θα αναλάβουν ώστε να βρεθούν τα χρήματα, αφού είναι φανερό ότι δεν φθάνουν μόνο τα διαρκείας. Θεωρείται δεδομένο ότι θα απευθυνθούν στους επιφανείς αρειανούς για βοήθεια, είτε με τη μορφή δανείου είτε μέσω χορηγιών.


Δέσμευση της «ΚΜΑ» για διαχειριστικό έλεγχο


«Όλα στο φως»


Απαίτηση των φίλων του Άρη, όπως εκφράστηκε και στην πρόσφατη Γ.Σ. είναι να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ από το 2004 και έπειτα, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της κακοδιαχείρισης και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Το νέο Δ.Σ. της «ΚΜΑ» (στη φωτό ο Άγγελος Γρόλλιος) δεσμεύτηκε ότι ο έλεγχος θα ξεκινήσει άμεσα: «Η απόδοση ευθυνών θα γίνει. Είμαστε αποφασισμένοι να ελεγθούν τα πάντα και να αποδοθούν οι υπεύθυνοι στην κρίση του λαού και της δικαιοσύνης. Βρισκόμαστε σε επαφές με εξειδικευμένα οικονομικά γραφεία και σύντομα θα ξεκινήσει ο έλεγχος. Πέρασε από τον Άρη μια λαίλαπα. Δεν είναι σχήμα λόγου», τόνισε ο Τάσος Δεσύπρης.
πηγή : sday.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger