Διαφάνεια στα οικονομικά

Στις δύο το μεσημέρι η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη θα δώσει συνέντευξη Τύπου
Στόχος της είναι να απευθυνθεί στους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ως προς την κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου και τις, συγκεκριμένες, άμεσες ανάγκες προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.


Χθες το βράδυ η συνεδρίαση του δ.σ. ξεκίνησε στις δέκα και μισή και τελείωσε σχεδόν στις τρεις τα ξημερώματα. Θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ από το 2004 μέχρι σήμερα για να διαπιστωθεί μέσω του πορίσματος πως ακριβώς έφτασε η εταιρία στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ακόμη σε ότι αφορά την εκπροσώπηση του φορέα στο δ.σ. της ΠΑΕ προκρίνεται η λύση μιας επιλογής μέλους της Κοινωνίας Μελών που δεν κατέχει θέση στο δ.σ., το οποίο θα κάνει την υπόδειξη.


Στο περιθώριο του συμβουλίου, έγιναν άλλες δύο επαφές. Μία έγινε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Γιάννη Ιωαννίδη (στο αεροδρόμιο Μακεδονία) όπου συζητήθηκε το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ στο δημόσιο και η πιθανότητα νέας ρύθμισης, με την πρωτοβουλία που θα λάβει η σούπερ λιγκ. Το άλλο ήταν το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του προέδρου του φορέα Άγγελου Γρόλλιου και του μέλους του δ.σ., πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, έπειτα από διαφωνία και ορισμένες ατυχείς εκφράσεις του τελευταίου προς τον πρώτο για την προοπτική να μην πετύχει η ΠΑΕ την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Οι δύο άνδρες είχαν ιδιαίτερη συνομιλία και λέγεται ότι δόθηκαν εξηγήσεις, γι αυτό και το ζήτημα δεν τέθηκε στη συνεδρίαση του δ.σ.


Στα αγωνιστικά, οι κίτρινοι θα προπονηθούν σήμερα στις επτά το απόγευμα και ο Μάκης Κατσαβάκης θα ολοκληρώσει την εικόνα των νεαρών παικτών από τις ομάδες Κ20 και Κ17, προκειμένου να αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία στην Ιταλία και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.


Στα μεταγραφικά, οι υποθέσεις Αργυρόπουλου και Σικαλιά είναι σε εξέλιξη, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση των τριών παικτών και πάνω των 24 ετών, που θα είναι κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος που μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός και επιθετικός.
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger