Ραδιομαραθώνιος και μπλουζάκια

Ο,τι μπορεί, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ Αρης, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει, κάνει η «ΚΜΑ».
Αρχικά η Κοινωνία Μελών Άρη ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ραδιομαραθώνιου την Δευτέρα 23 Ιουλίου, ο οποίος θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι με την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Super3 και θα ολοκληρωθεί στις 11 το βράδυ, στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero.
Η ανακοίνωση:
«Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 23/7/2012 διοργανώνει ραδιομαραθώνιο στήριξης του αγαπημένου μας ΑΡΗ στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4. Ο ραδιομαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 13:00 με τη συμμετοχή του Super 3 και θα συνεχισθεί από τις 15:00 έως τις 23:00 με τη συμμετοχή των παρακάτω δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών: Τσαρούχα Αλέξη, Τάσου Κουρκούμπα, Φώτη Παπαρέγκα, Δημήτρη Πιπερίδη, Παντελή Ζουμπούλη, Γιάννη Δασκάλου, Νότη Κοσκίδη, Γιώργου Τότσικα, Γιάννη Τραϊανού, Πάνου Γιαννακόπουλου, Περικλή Τράιου».

Προς διάθεση
τα μπλουζάκια

Η «ΚΜΑ» δεν σταμάτησε όμως εδώ, καθώς γνωστοποίησε ότι υπάρχουν έτοιμα προς διάθεση τα συλλεκτικά μπλουζάκια, πάλι προς ενίσχυση της ΠΑΕ.


Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος, καθώς 1914 (σ.σ. έτος ίδρυσης του Αρη) κίτρινα μπλουζάκια τιμώνται προς 10 ευρώ, ενώ 98 μαύρα και αρίστης ποιότητας θα κοστίζουν 300.

Αναλυτικά:
«Τα 1.914 κίτρινα μπλουζάκια τιμώνται 10€ και οι 98 (όσα και τα χρόνια του Συλλόγου) μαύρες μπλούζες, άριστης ποιότητας, τιμώνται στα 300€. Η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00, ενώ τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης θα πρέπει να επικοινωνούν μέσω e-mail ( info@arismembers.gr) ή τηλεφωνικά (2310323160) για να ενημερώνονται για τη διαδικασία αγοράς τους. Δεν θα κυκλοφορήσουν επιπλέον τεμάχια». 
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger