Όταν μιλούν τα πετροδόλαρα...

Η εμπορικότητα που έχει το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης και κατ’ επέκταση το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προσέλκυσε τη «Fly Emirates», η οποία έκανε απίστευτη-από οικονομικής πλευράς-προσφορά στη «βασίλισσα»!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, δίνει στους «μερένχες» 265 εκ. ευρώ, αρκεί το «παλάτι» της Ρεάλ να αλλάξει όνομα και να μετονομαστεί για πέντε χρόνια σε «Fly-Emirates-Bernabéu»!

Αυτό έχει γίνει και σε άλλα γήπεδα της Ευρώπης, τα οποία παίρνουν τα ονόματα εταιρειών με χρηματικό όφελος και των ομάδων που έχουν τα έχουν! Όπως έχει κάνει η ίδια εταιρεία και με το γήπεδο της Άρσεναλ. Οι «μεγάλες» ομάδες της Ισπανίας δεν έχουν κάνει τέτοια κίνηση και δεν αποκλείεται να κάνει η Ρεάλ το πρώτο βήμα, που αν τελικά γίνει θα της βάλει στα ταμεία της ένα τρελό ποσό!

Τα πράγματα δεν είναι βέβαια τόσο εύκολα, καθώς το «σπίτι» της Ρεάλ Μαδρίτης φέρει το όνομα του σημαντικότερου παράγοντας της ιστορίας της ομάδας! Του ανθρώπου που πρόσφερε πολλά, τότε που η ισπανική ομάδα πήρε έξι πρωταθλητριών και απέκτησε τον χαρακτηρισμό «βασίλισσα»!

Μόνο που τα 53 εκ. ευρώ το χρόνο είναι πολλά… Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να αποφασίσει. Η μεγάλη αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «Fly Emirates» που σπονσοράρει και την Αρσεναλ, έκανε «χρυσή» πρόταση χορηγία πέντε ετών έναντι 265 εκ. ευρώ! Λέτε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να γίνει… «Fly-Emirates-Bernabéu»; Αναμένουμε…
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger