Περιμένει Χαριστέα

Οι «κίτρινοι» αναθέρμαναν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα επιθετικό, καθώς η προσπάθειά του να βρει ομάδα στο εξωτερικό δεν τελεσφόρησε και ελπίζουν να τον πείσουν να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χθες το βράδυ ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Σταύρος Λαμπριάκος είχαν συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα. Του μετέφεραν πως έχει η κατάσταση, του κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση


-προσαρμοσμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής- και του εξήγησαν πόσο πολύ θέλουν να βασιστεί πάνω του η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Έλληνας επιθετικός συζήτησε σε καλό κλίμα την πιθανότητα επανένταξης μετά από χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε και δεσμεύτηκε να απαντήσει σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι.

 * Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη επί ιταλικού εδάφους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσουκάνης λόγω ενοχλήσεων στην μέση, ενώ ξεχωριστά προγράμματα ακολούθησαν επίσης οι Γιαννιώτας, Παπαστεριανός. Πριν την απογευματινή προπόνηση ο Κατσαβάκης θα κάνει… θεωρία μέσω DVD στους παίκτες του και στις 19:00 (18:00 τοπική ώρα) θα περάσουν στην πράξη.
 ** Την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη και ο Γιώργος Κατίδης. Παρόλο που ακόμη δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο 19χρονος χαφ, θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να μην μείνει πίσω. Αύριο αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.
sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger