Tα πλάνα για την άμυνα

Ο Πέτερ Ντολεζάι και ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς ξεχωρίζουν στη λίστα του Μάκη Κατσαβάκη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη. 
Προβάδισμα φέρεται να έχει ο Σλοβάκος έναντι του Γερμανού (με κροατική καταγωγή) στόπερ, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του ο 59χρονος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου και έχει πολύ καλή άποψη τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και για τον χαρακτήρα του. 
Την ίδια ώρα, όμως, καλές συστάσεις έχει και ο Μαϊστόροβιτς, τον οποίο έφερε στην Ελλάδα ο Λίνεν από την Ουντερχάχινγκ και μετράει ήδη πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα (σε Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα). 
Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ο Ντολεζάι να ντυθεί στα «κίτρινα», αφού ο Κατσαβάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του για να διερευνήσει αν επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και φυσικά ποιες θα ήταν οι οικονομικές απαιτήσεις του. 
Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την περίπτωση του αμυντικού χαφ Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια με την Επανομή έχει 50 συμμετοχές και τρία γκολ. Στον παίκτη έχει γίνει ήδη πρόταση για δυο χρόνια και αναμένεται η απάντησή του. 
Επίσης, στα υπ’ όψιν είναι ο 23χρονος Ανδρέας Ηρακλής της Καλλιθέας (αγωνίζεται εκεί από το 2009), που προέρχεται από μια καλή χρονιά με 33 συμμετοχές.
πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger