Η ανακοίνωση της ΚΜΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συμπαράσταση και ευχές έστειλε στην ελληνική αποστολή η Κοινωνία Μελών Άρη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αναφορικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιο συγκεκριμένα για τους δύο αθλητές του Συλλόγου, Αλέξανδρο Νικολαϊδη και Άρη Γρηγοριάδη.
Αναλυτικά : 
"Την Παρασκευή όλοι οι Έλληνες θα βρίσκονται καθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόρασή τους και τα βλέμματα όλης της Ελλάδας, όλης της Ευρώπης, όλου του πλανήτη θα είναι στραμμένα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, της υπέρτατης αθλητικής οργάνωσης, η συμμετοχή στην οποία είναι η ανώτατη διάκριση για έναν αθλητή και η κατάκτηση ενός μεταλλίου αιώνια τιμή για τον ίδιο και για τη χώρα του.
ΜπροστΑΡΗΣ στην ελληνική αποστολή, θα εισέλθει στο Ολυμπιακό Στάδιο κρατώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία, εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης, ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, ο αθλητής που διετέλεσε για τρία χρόνια Αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ο «δικός μας» Αλέξανδρος Νικολαΐδης. 
Κάποιοι ίσως λύγιζαν από το άγχος, την πίεση, την ευθύνη. Όχι όμως ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι έτοιμος εδώ και χρόνια για αυτή τη βραδιά, από την ημέρα που αποφάσισε ότι ως Αρειανός και ως αθλητής θα χαρακτήριζαν κάθε στιγμή της ζωής του τις αξίες που ο Σύλλογος ΑΡΗΣ πρεσβεύει για περισσότερα από 98 χρόνια – συναδελφικότητα, αλληλεγγύη, ισότητα,  επανάσταση και διαρκής αγώνας, πρωτοπορία, πείσμα, πίστη, αφοσίωση, αυταπάρνηση. 
Πίσω του θα παρελαύνει ο κολυμβητής του Συλλόγου μας, ΑΡΗΣ Γρηγοριάδης, ο οποίος με τη σειρά του θα αντανακλά ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τα ιδανικά με τα οποία ανδρώθηκε στις τάξεις του Συλλόγου ΑΡΗ, όπως όλοι οι αθλητές μας.
Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και όλοι οι Αρειανοί σας εύχονται καλή επιτυχία Αλέξανδρε Νικολαΐδη και ΑΡΗ Γρηγοριάδη. 
Μας έχετε κάνει ήδη περήφανους με τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ήθος που μέχρι σήμερα έχετε επιδείξει και σας ευχόμαστε να είστε οι Αρειανοί που θα κάνουν για ακόμη μια φορά τους Έλληνες να δακρύσουν από συγκίνηση, αντικρίζοντάς σας να ανεβαίνετε στο βάθρο, με την Ελληνική σημαία στην πλάτη και να φιλάτε ένα μετάλλιο. Καλή επιτυχία και σε όλους τους Έλληνες αθλητές. Δύναμή όλων σας οι ευχές και οι προσευχές και όλων των φιλάθλων του ΑΡΗ".

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger