Πέταξε για Ιταλία

Για το Πράτο Αλό Στέλβιο της Βόρειας Ιταλίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πέταξε το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Άρη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η αποστολή των «κίτρινων» αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές, ενώ επιθυμία του Μάκη Κατσαβάκη είναι τις επόμενες ημέρες να συμπληρωθεί το ρόστερ του, αποκτώντας και τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών.


Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ιταλία και να θέσουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν είναι όλοι οι παίκτες της ομάδας, όπως δήλωσε ο Σάκης Κανούλας. «
Πηγαίνουμε στην Ιταλία να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Είμαστε μία νεανική ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας ό,τι παραπάνω μπορούμε», ανέφερε ο επιθετικός του Άρη.

Την
26αδα που ταξίδεψε στην Ιταλία αποτελούν οι: Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στέλιος Τσουκάνης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Νίκος Παντίδος, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Καζναφέρης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Μανώλης Παπαστεριανός, Κώστας Καπετάνος, Αλέξανδρος Γιώρης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Παντελής Αντωνιάδης, Δημήτρης Σουνάς, Δημήτρης Ασλανίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάκης Κανούλας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Γιάννης Γκέσιος, Άντι Ρένια, Ηλίας Ιγνατίδης, Νίκος Αγγελούδης.
πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger