Τρέχουν για την εξασφάλισή της άδειας

Στον φάκελο της ΠΑΕ που αφορά την άδεια της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα «τρέχουν» να καλύψουν στον Άρη
Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να λύσουν σοβαρά ζητήματα: το ένα είναι η εξασφάλιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, ενώ το άλλο είναι το διοικητικό κομμάτι για την διοίκηση του συλλόγου.

Για την εξασφάλισή της άδειας χρειάζεται περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και για τη συγκέντρωση του οποίου γίνεται ένας πραγματικός αγώνας δρόμου. Η ΠΑΕ προσδοκά στα χρήματα που συγκεντρώνει καθημερινά από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τις άλλες δράσεις που έχει αναλάβει η «Κοινωνία Μελών Άρη», όπως οι συλλεκτικές μπλούζες αξίας 10 και 300 ευρώ, τα κουπόνια βοήθειας και τα SMS.


Όσον αφορά το διοικητικό. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή ΠΑΕ και «ΚΜΑ» θα πρέπει να έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα συνθέσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου, εφόσον τελικά προκριθεί αυτή η λύση. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της «ΚΜΑ», με αποκλειστικό αντικείμενο την επιλογή των δύο προσώπων που θα πάνε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
sport-fm.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger