Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ


Κάτω από μεγάλες δυσκολίες και σημαντικά οικονομικά προβλήματα που θυμίζουν Λερναία Υδρα συνεχίζει ο Αρης την προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ του προκειμένου να συνεχίσει με όσο δυνατόν καλύτερες συνθήκες την προετοιμασία του.

Χθες μετά την απόκτηση των Γκέσιου και Αργυρόπουλου η ΠΑΕ Αρης προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του 21χρονου στόπερ Νίκου Παντίδου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους». Ο Παντίδος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού με τον οποίο έχει και μια συμμετοχή (σεζόν 2008-09) στη Super League σε παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Επίσης αγωνίστηκε με το Αιγάλεω (23 συμμετοχές, 1 γκολ) και στον Εθνικό Αστέρα (27 συμμ., 2 γκολ).
«Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό» δήλωσε χθες ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Χθες το μεσημέρι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Αρης συνάντησαν στη Θεσσαλονίκη τον 23χρονο αριστερό μπακ Αγγελο Σικαλιά στον οποίο μετέφεραν την επιθυμία συνεργασίας μαζί του. Ο Σικαλιάς συμφώνησε στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του πρότειναν οι «κίτρινοι», ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση θα πρέπει να συμφωνήσει και η Δόξα Δράμας στην οποία ανήκει. Ηδη χθες έγινε μια πρώτη προσέγγιση και θα ακολουθήσει άλλη μια. Θετική είναι η άποψη του Μάκη Κατσαβάκη και για τον 24χρονο Παντελή Ριζογιάννη που προέρχεται από την Ξάνθη και πέρυσι είχε 24 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Νίκη Βόλου.
Ο τεχνικός του Αρη έχει επίσης καταθέσει εισήγηση για την απόκτηση έμπειρων παικτών στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του κεντρικού χαφ και του σέντερ φορ. Η περίπτωση του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Πέτερ Ντολεζάι δεν προχώρησε, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά στις απαιτήσεις του παίκτη σε σχέση με αυτά που ο Αρης μπορεί να προσφέρει. Ετσι, ο Αρης στρέφει την προσοχή του σε άλλες επιλογές. 
Δύσκολα όμως θα προχωρήσει και το «φλερτ» με τον Αγγελο Χαριστέα από τη στιγμή που ο έμπειρος επιθετικός έχει στα χέρια του προτάσεις ευρωπαϊκών συλλόγων. Μια από αυτές είναι και της γερμανικής Σαντχάουζεν (ανέβηκε στη Β' Κατηγορία Γερμανίας), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει κι από ιταλική ομάδα. Οπως φαίνεται επιθυμία του Χαριστέα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
πηγή : sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger