Οι εναλλακτικές λύσεις

Τους Μάκη Κατασβάκη και Ζοζέ Γκόμες εξετάζει η διοίκηση του Άρη μετά την άρνηση του Νίκου Αναστόπουλου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα επιστρέψει τελικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ελληνας τεχνικός, που ήταν το φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων», απάντησε χθες το βράδυ λίγο μετά τις εννιά αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης του Αρη.
Είχε προηγηθεί ταξίδι-αστραπή από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη και συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ για περίπου μία ώρα λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή οι άνθρωποι του Αρη ξεκαθάρισαν στον Ελληνα τεχνικό ότι το μπάτζετ για το τεχνικό τιμ θα είναι προσαρμοσμένο στα σφικτά οικονομικά δεδομένα της επόμενης σεζόν και ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για την παραμικρή υπέρβαση. Του επισημάνθηκε επίσης ότι η ομάδα θα στηριχτεί ως επί το πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ότι πρέπει από τον νέο προπονητή να δοθεί έμφαση στα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα.
Το πλάνο προφανώς και δεν ικανοποίησε τον Ελληνα τεχνικό που αφού ζύγισε όλα τα δεδομένα δεν δέχθηκε να πάρει το ρίσκο να αναλάβει αυτή τη δύσκολη αποστολή και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες. «Με τιμά η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Αρης, να μου κάνει ξανά πρόταση να αναλάβω προπονητής της ομάδας και τους ευχαριστώ πολύ, όμως έκρινα ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν θα μπορούσα να δουλέψω όπως θα ήθελα», τόνισε λίγη ώρα μετά το «ναυάγιο», ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι η άρνησή του έχει να κάνει με το οικονομικό.
Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τους ανθρώπους του Αρη να στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν και αυτές δεν είναι άλλες από τον Μάκη Κατσαβάκη και τον Ζοζέ Γκόμες. Επιθυμία της διοίκησης είναι να έχει κλείσει το αργότερο έως αύριο τον νέο προπονητή, ώστε να προλάβει να είναι στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή που έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger