Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση Δευτέρα για Ιταλία

Την τελευταία προπόνηση του επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιήσει ο Άρης το Σάββατο, προτού αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ευχάριστα μαντάτα με Παπαστεριανό για τον Μάκη Κατσαβάκη.

Το πρόγραμμα για το Σάββατο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ωστόσο τα πράγματα θα είναι χαλαρά, καθώς την Κυριακή οι «κίτρινοι» θα απολαύσουν το ρεπό τους και θα ανανεώσουν το «ραντεβού» τους για τη Δευτέρα το πρωί, όπου η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τη γείτονα χώρα.


Όλη την προπόνηση ακολούθησε ο αμυντικός των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης, Μανώλης Παπαστεριανός και «λύνει» τα χέρια του Έλληνα τεχνικού για ακόμα μια λύση στον αμυντικό χώρο. Καμία ενόχληση δεν ένιωσε ο 25χρονος μέσος στο εγχειρισμένο γόνατο και όλοι περιμένουν πλέον να φτάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης του υπόλοιπους συμπαίκτες του.


Ο προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στην Ιταλία, καθώς εκεί θα γίνει ουσιαστικά το φετινό «χτίσιμο» του Άρη, ώστε παρά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα να παρουσιάσει ένα «δεμένο» σύνολο. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία εκτός από τακτική να δουλέψει και πιο… πρακτικά, καθώς θα δοθούν και τα πρώτα σημαντικά φιλικά, ώστε να διακρίνει το βαθμό ετοιμότητας.
πηγή : sport-fm.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger