Xρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά !

Ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Άρη δηλώνουν στη «SportDay» τόσο ο βοηθός του Μάκη Κατσαβάκη, Κώστας Παπαδόπουλος, όσο και ο γυμναστής της ομάδας, Ηλίας Καρακώστας. Και οι δύο τονίζουν ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά ιδιαίτερα από τα νέα παιδιά που καλούνται να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ομάδας. 


Αναλυτικά όσα είπαν στη «SportDay»: 


Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ομάδα; 


Κ.Π.: «Η ομάδα προετοιμάζεται κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση και σταδιακά μπαίνουμε στο κομμάτι της τακτικής. Μέχρι τώρα η προετοιμασία βαίνει καλώς. Αυτό που θέλουμε με τον κόουτς είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ακόμη έχουμε δρόμο…». 


Από το επίπεδο ετοιμότητας των νεαρών που για πρώτη φορά κάνουν προετοιμασία σε τέτοιο επίπεδο, είστε ικανοποιημένοι; 


Κ.Π.: «Προσπαθούν πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές σε θέματα τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης. Ο κόουτς επέλεξε τους συγκεκριμένους γιατί διέκρινε ένα ταλέντο. Από 'κει και πέρα, αυτοί τώρα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του». 


Ποιες είναι οι αρμοδιότητες που έχετε σαν τιμ; 


Κ.Π.: «Με τον Μάκη είμαστε μαζί 7 χρόνια. Υπάρχει πάντα μια προετοιμασία πριν από την προπόνηση. Καθόμαστε όλοι μαζί συζητάμε, υπάρχει ένας σωστός καταμερισμός και η δουλειά γίνεται πιο εύκολη». 
Η.Κ: «Είμαστε ένα τιμ. Δεν θα μπούμε στον χαρακτηρισμό ο βοηθός, ο συνεργάτης, ο γυμναστής. Ο δάσκαλος καθορίζει πάντα τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουμε στις επιμέρους εργασίες. Υπάρχει μία άριστη συνεργασία μεταξύ μας». 
Δίνετε μεγάλη έμφαση ως τιμ στην παρακολούθηση βίντεο… 


Η.Κ.: «Η καταγραφή του βίντεο γίνεται για δύο λόγους. Ο ένας είναι να δούμε εμείς σαν τιμ αν αυτά που σχεδιάσαμε βγήκαν καλά στο γήπεδο και ο άλλος για να δούμε ποια παιδιά δουλεύουν σωστά και ποια παιδιά θέλουν βελτίωση σε κάποια κομμάτια». 


Θα ήθελα ένα σχόλιο για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι λόγω ανάγκης ήρθαν στο προσκήνιο… 


Κ.Π.: «Ταλέντο υπάρχει. Αυτοπειθαρχία δεν υπάρχει. Υπάρχει έλλειψη υποδομών, αλλά κυρίως λείπει ο σεβασμός. Είμαστε λίγο στο… "δεν βαριέσαι" σαν Ελληνες».
sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger