"Τελειώνει" ο Κατίδης...

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αποδείξει με τη συμπεριφορά του πως θέλει να φύγει από τον Αρη και μετά τα χθεσινά (21/08) περιστατικά στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, προβλέπεται να αποτελέσει παρελθόν.
Ο Κατίδης αρνήθηκε να συμμετάσχει στη φωτογράφηση, παρά τις προτροπές συμπαικτών του και τεχνικού επιτελείου. Βάσει μάλιστα των όσων έχουν προηγηθεί, ο Κατίδης είναι ανεπιθύμητος και για τους οπαδούς του Αρη καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ γι' αυτόν. 
Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Αρης καλείται να βρει τη κατάλληλη λύση.
Εξάλλου, όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο παίκτης - με τη συμπεριφορά του - προσπαθεί να αναγκάσει τους επιτελείς του Αρη να τον παραχωρήσουν. Αυτή η διαδικασία δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου 24ώρου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η ΚΠΡ και η ΑΕΚ. 
Η ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ (σ. σ. άλλο ένα από τα αμέτρητα εγκλήματα της προηγούμενης διοίκησης) και στον Αρη θα επιδιώξουν να λύσουν το θέμα προασπίζοντας - στο μέτρο του δυνατού - τα συμφέροντα της ομάδας.
Στη πραγματικότητα, εφόσον βρεθεί η ομάδα και καλύψει τη ρήτρα του Κατίδη - ο παίκτης νιώθει βέβαιος γι' αυτό, προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που οδήγησε τις σχέσεις του με τον Αρη στα άκρα - ο Αρης δεν έχει πολλές επιλογές. 
Απλά, εφόσον αποφασίσει να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού, δικαιούται να εισπράξει και τα έξοδα εκπαίδευσης.
Αντιθέτως, ο Αρης κινείται για να αποκτήσει τον Νίκο Ψυχογιό, ούτως ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ανδρέα Ηρακλή. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας συνεργάστηκε με τον Μάκη Κατσαβάκη στον Ολυμπιακό Βόλου.
sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger