Περιμένει Βαντός, κοιτάει και Καστσελάν

Στη διάρκεια της ημέρας, ο Αρης περιμένει την οριστική απάντηση του Κριστιάν Βαντότς.

Εφόσον ο Ούγγρος απαντήσει θετικά, οι «κίτρινοι» θα επικεντρωθούν στην περίπτωση του επιθετικού. Αν όχι, τότε το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μλάντεν Καστσελάν που αποτελεί την εναλλακτική λύση.
Σχετικά με τον Βαντότς, οι Θεσσαλονικείς διεμήνυσαν στον Ούγγρο ποδοσφαιριστή ότι θα τον περιμένουν μέχρι και σήμερα (20/08). Σε περίπτωση που δεν απαντήσει στην πρόταση, θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσουν τον Μλάντεν Καστσελάν.
Εκτός κι αν στην περίπτωση του Ισπανού Γκουτιέρεζ της Ερκουλες, επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του ατζέντη του και καταφέρει ο 32χρονος ποδοσφαιριστής και αποδεσμευτεί από την ισπανική ομάδα, δίχως τη καταβολή χρημάτων.
Σε ότι αφορά τον Καστσελάν, ο 29χρονος μέσος έπαιξε 22 παιχνίδια πέρυσι με τις Λοντζ (Πολωνία), Λούντογκορετς (Βουλγαρία), τη σεζόν 2010-11 συνεργάστηκε με την Γιαγκελόνια όπου επίσης αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια. Πάντως, πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται κυρίως για τα ανασταλτικά καθήκοντά του, ενώ ο Αρης θέλει έναν χαφ που θα έχει ικανότητες και στο δημιουργικό κομμάτι.
sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger