Με το αριστερό !!

Με το αριστερό ξεκίνησε στο πρωτάθλημα ο Άρης, που γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.  
Κάκιστο το παιχνίδι, με τον Πανιώνιο να καρπώνεται το γκολ του Λαμπρόπουλου στο 14' και τον Άρη να μην παίρνει βοήθειες ούτε από τους έμπειρους παίκτες, ούτε από τον πάγκο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε με ανορθόδοξο σχήμα, καθώς τοποθέτησε τον Τριανταφυλλάκο σε θέση αμυντικού χαφ και τον Καπετάνο στην κορυφή της επίθεσης. Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος, κυκλοφόρησε πιο άνετα τη μπάλα και έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στην περιοχή του Βελλίδη. Σε μία από αυτές, στο 14ο λεπτό, ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής μετά από αδράνεια της άμυνας του Άρη και από κοντά διαμόρφωσε το 1-0. Αμέσως μετά, οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Καμπάνταη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κατσαβάκης άλλαξε θέση τους Καπετάνο και Τριανταφυλλάκο, ενώ έφερε (για λίγο) δεξιά τον Γιαννιώτα.

Τα δεδομένα της αναμέτρησης διαφοροποιήθηκαν στο 63΄, όταν ο Λεωνίδας Καμπάνταης κλώτσησε τον Παντίδο και αποβλήθηκε αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, ο Αρης δεν έδειχνε ικανός να εκμεταλλευθεί την αριθμητική του υπεροχή.

Το ματς πήρε "φωτιά" στο 80΄ από την απαράδεκτη ενέργεια του Λαμπρόπουλου να κτυπήσει τον Γιαννιώτα χωρίς να έχει υπάρξει το παραμικρό (στη συγκεκριμένη φάση) από το νεαρό επιθετικό του Αρη. Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, με τη συμμετοχή αρκετών από τους δύο πάγκους και τον διαιτητή Σπάθα να αποβάλει -πολύ σωστά- τον σκόρερ του Πανιωνίου.

Μετά από διακοπή επτά λεπτών, ο αγώνας άρχισε ξανά και οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να κρατήσουν τη νίκη με εννέα παίκτες πλέον στο γήπεδο. Τα κατάφεραν χωρίς δυσκολία, καθώς η εμφάνιση του Αρη δεν πλησίασε καν τη μετριότητα.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Κίτρινες: Ντούνης, Κουλουχέρης, Ρόβας - Παπαστεριανός, Ασλανίδης, Τσουκάνης, Παντίδος, Γιαννιώτας
Κόκκινες: 63΄ Καπάνταης, 86΄ Λαμπρόπουλος
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (89΄ Αυλωνίτης), Μενδρινός (67΄ Ανδράλας), Ντούνης (62΄ Οκούε), Αραβίδης, Καμπάνταης.
Άρης: Βελλίδης, Γιαννίτσης (63΄ Τσουκάνης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς (74΄ Οικονομόπουλος), Ασλανίδης (37΄ Νταμαρλής).
thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger