Οι τελευταίες κινήσεις

Ο Άρης φανέρωσε αρετές και μειονεκτήματα στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για την κάλυψη των αδυναμιών του, η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας κορυφώνεται, ώστε μέσα στις επόμενες κιόλας ημέρες να κλείσει το ρόστερ με τις τελευταίες κινήσεις που μπορεί να είναι έως και τρεις.

Αρέσει ο Ούγγρος Βάντος
Η πρώτη θέση στην οποία απαιτείται ενίσχυση είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου. Μέσα από διάφορες περιπτώσεις που έχουν προκύψει, ξεχωρίζει αυτή του 27χρονου Ούγγρου Κρίστιαν Βάντος. Έπαιξε πέρσι στη Ναιμέγκεν έχοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Ξεκίνησε από τη Χόνβεντ της πατρίδας του, στην οποία επαγγελματικά έπαιξε από το 2002 ως το 2005, με απολογισμό 43 συμμετοχές και έξι γκολ.

Το βήμα στο εξωτερικό το έκανε καλοκαίρι του 2005 για την Οσέρ με την οποία όμως έμεινε σε επίπεδο δεύτερης ομάδας. έπαιξε δανεικός στη Μάδεργουελ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2006-07 και μετακινήθηκε στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2007. Με τη Ναιμέγκεν είχε 27 συμμετοχές και δυο γκολ και πωλήθηκε στην Οσασούνα. Εκεί σε τρεις σεζόν είχε 71 συμμετοχές και οκτώ γκολ στην πριμέρα ντιβισιόν. Πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ναιμέγκεν. Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της πατρίδας του, με 40 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει έναντι άλλων υποψήφιων, είναι ότι μπορεί εκτός από το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, να συμβάλει και στην ανάπτυξη.

Φορ έμπειρος αλλά και κάτω τω  24
Στην επίθεση το πρόβλημα στο γκολ αφήνει περιθώριο ακόμη και για δύο κινήσεις. Από την εσωτερική αγορά και τους παίκτες κάτω των 24 ετών, ξεχωρίζουν δυο περιπτώσεις. Ο Σοϊλέδης που ο Κατσαβάκης γνωρίζει από τη θητεία του στη Δόξα Δράμας και ο Νίκος Κατσικοκέρης από τον Εργοτέλη.

Για το δεύτερο, ο Άρης θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ποντάροντας και στην επιθυμία του να παίξει ξανά στη σούπερ λιγκ. Όσο για την περίπτωση Χαριστέα, υπάρχουν δύο τάσεις. Η πρώτη τον θεωρεί ικανό να βοηθήσει και αγωνιστικά αλλά και στα αποδυτήρια και η δεύτερη που κρίνει ότι πρέπει να προτιμηθεί άλλος παίκτης γιατί δεν απάντησε στην πρώτη πρόταση που του έγινε πριν ένα μήνα.
pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger