Γιαννιώτας: "Μπορούμε την υπέρβαση"

Μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Πράτο της Ιταλίας η αποστολή του Αρη επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη μέσω Μονάχου.
Αμέσως μετά το φιλικό με τη Φιορεντίνα την Κυριακή, η αποστολή έφυγε από τη Μοένα με προορισμό του Κουφστάιν της Αυστρίας και μετά οδικώς για το Μόναχο, από όπου πέταξε για το αεροδρόμιο "Μακεδονία".
Στα πρόσωπα όλων ζωγραφισμένη η κούραση, αλλά και η ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε στην Ιταλία. Ο Μάκης Κατσαβάκης παραδέχθηκε ότι: "Η εμφάνιση των παιδιών μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε δρόμο ακόμη και θα δουλέψουμε για το καλύτερο. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και θέλαμε να αποφύγουμε τους πολλούς τραυματισμούς. Εάν εξαιρέσουμε δυο περιπτώσεις, αυτές των Γιαννιώτα, Καπετάνου, το πετύχαμε".
Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έκρυψε από την πλευρά του, τη δική του αγωνία για το αποτέλεσμα του τραυματισμού του, ενώ ομολόγησε ότι: "Η ομάδα αρχίζει να δένει, είναι νωρίς για στόχους, αλλά όλα τα παιδιά μπορούμε την υπέρβαση…".
Ο Νίκος Αγγελούδης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε και υποσχέθηκε ότι: "Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα".
Οι κίτρινοι είναι… ελεύθεροι από τον Κατσαβάκη μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να μπούνε στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους.
sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger