Δέσμευση της διοίκησης σε πέντε!

Συνάντηση με τους Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Καζναφέρη, Καπετάνο και Παπαστεριανό είχαν οι Αντώνης Ζαμπέτας και Αλέκος Κατσιούνης αναφορικά με τις οφειλές της ΠΑΕ Άρης προς τους ποδοσφαιριστές.
Οι δύο άνδρες της διοίκησης των «κίτρινων» ανέλυσαν την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, τονίζοντας πως όλες οι προσπάθειές τους έχουν επικεντρωθεί στην εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας της ομάδας και στην συνέχεια θα θέσουν ως πρώτη προτεραιότητά τους την εξόφληση ενός μέρους των οφειλομένων προς τους πέντε παίκτες.
«Περιμένουμε να δούμε πόσα χρήματα από τα προϋπολογισμένα θα χρειαστεί να δώσουμε για την απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας για να δούμε τι ποσό θα περισσέψει από αυτά για να δοθεί σε εσάς», φέρεται πως ήταν τα λόγια των δύο ανδρών προς τους ποδοσφαιριστές.
Από την πλευρά τους, οι Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος και Παπαστεριανός τόνισαν πως θα συνεχίσουν να κάνουν για λίγο ακόμα διάστημα υπομονή, ζητώντας το ζήτημά τους να διευθετηθεί μέχρι το τέλος του Αυγούστου. 
Στόχος της διοίκησης είναι να εξοφληθεί ένα μέρος προς τους ποδοσφαιριστές μέσω εκχώρησης και να μέρος σε μετρητά για να μειωθούν τα χρήματα που τους οφείλονται από το παρελθόν.
onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger