Eπιτακτική η απόκτηση ενός επιθετικού

Διοίκηση και Κατσαβάκης συμφωνούν στο ότι η απόκτηση επιθετικού κρίνεται επιτακτική για τον Αρη, μετά τα πρώτα δείγματα γραφής από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. 
Οι άνθρωποι των «κίτρινων» εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου έστω και στο παραπέντε να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ.
Ιδανική περίπτωση, βέβαια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή του 22χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπενφίκα, Αλαν Καρντέκ -για τον οποίον έχει γράψει το «Goal»-, η οποία, όμως, παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες. Ο χρόνος πιέζει τον Αρη και η πορτογαλική ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στον ποδοσφαιριστή αν τον υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ή αν θα τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.
Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού πιέζει τη διοίκηση της Μπενφίκα για μια ξεκάθαρη απάντηση, ενδιαφέρον, όμως, για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει και άλλες ομάδες, ενώ και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.
Εκτός, βέβαια, από τον Καρντέκ οι άνθρωποι των «κίτρινων» έχουν στα χέρια τους ακόμα τρεις προτάσεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και εξετάζονται ως εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν υπάρχει θετική έκβαση στις επαφές για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Χρειάζεται, πάντως, ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα πρέπει να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα, ενώ η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος.
Δυσαρέσκεια για ΑΕΚ
Τα καθημερινά τηλεφωνήματα που δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από ανθρώπους της ΑΕΚ ο πατέρας του Γιάννη Γιαννιώτα έχουν εξοργίσει τους διοικούντες τον Αρη. Πρώτον, γιατί ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους», αλλά και γιατί έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, ο πατέρας του νεαρού επιθετικού ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μην τον ενοχλούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Γιάννης δεν πουλάει τον Αρη». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ να εκδώσουν και ανακοίνωση προκειμένου να τοποθετηθούν δημόσια στο συγκεκριμένο θέμα.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger