Άρης-Βέροια 1-1


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό του Άρη με την Βέροια (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 
Η «βασίλισσα» του Βορρά ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 31' με τον Μπελόν. Για τον Άρη ισοφάρισε ο Σουνά στο 55'.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έδειξε κάποιες αδυναμίες στην άμυνα και στο κέντρο και η ανωτερότητα της Βέροιας στο πρώτο μέρος, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31'. Ο Γεωργέας από τα δεξιά έβγαλε μια σέντρα συρτή για τον Μπελόν και αυτός με ένα γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Διούδη.
Στην επανάληψη και παρότι οι δύο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, το παιχνίδι είχε πάθος με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 55'. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Καζναφέρης είδε τον Σουνά να κινείτε στα αντίπαλα καρέ. Ο τελευταίος με ωραίο κοντρόλ απέφυγε τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Άρης προσπάθησε να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα, δίχως όμως επιτυχία.

Άρης : Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης(46' Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος(53' Γκέσιος), Καπετάνος(64' Καραγιάννης), Παπαστεριανός, Σουνάς(70' Τσουκάνης), Νταμαρλής(46' Οικονομόπουλος).

Βεροια : Δασκαλάκης(46' Πέρεθ), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπέλλον, Σνάουτσερν(77' Αμαραντίδης), Γεωργέας(61' Πέρεθ), Ιωάννου, Ολαϊάταν(74' Καλτσάς).
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger