Άρης-Φιορεντίνα 1-2

Με τους φιλάθλους του που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Μοένα να κλέβουν την παράσταση ο Άρης ηττήθηκε από την Φιορεντίνα με 2-1 στο τέταρτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους. Τραυματίστηκε ο Γιαννιώτας

Ο Άρης στο τέταρτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους με αντίπαλο ηττήθηκε με 2-1 από την Φιορεντίνα με τους φιλάθλους του που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Μοένα να κλέψανε την παράσταση.
Ο Άρης παρόντος των φιλάθλων του πέτυχε και το παρθενικό του γκολ από την έναρξη των φιλικών του παιχνιδιών με την κεφαλιά του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο 14'. Μετά το τέλος του φιλικού θα γίνει η διάγνωση για τον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα στο δεξί του γόνατο στην φάση του 50'.
Ο Άρης φρόντισε να μπει δυνατά στο παιχνίδι ασκώντας πίεση σε όλο το γήπεδο στην Φιορεντίνα αναγκάζοντας τους παίκτες της να υποπέσουν σε λάθη.
Στο δεύτερο φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη με εκτελεστή και πάλι τον Γιαννιώτα κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 14' που έκανε το 1-0 και στο 16' που έχασε νέα ευκαιρία αλλά η μπάλα από το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βιβιάνο.
Η Φιορεντίνα άρχισε να ανεβαίνει χωρίς όμως μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βελλίδη, ενώ στο 27' ο Βιβιάνο απέκρουσε ενστικτωδώς το γυριστό σουτ του Γιαννιώτα.
Ένα λεπτό μετά η Φιορεντίνα είχε τετ α τετ με τον Τσέρτσι και στο 31' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ρόμουλο να αξιοποιεί την εκδήλωση της αντεπίθεσής της. Η ιταλική ομάδα απείλησε και στο 33' με τον Λιάγιτς όπου η μπάλα πέρασε άουτ και στο 37' υπήρξε η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου με την προσπάθεια του Γιαννιώτα.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Φιορεντίνα έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Γιόβετιτς στο 46' και ο Άρης τον Γιαννιώτα στο 50' που τραυματίστηκε και αποχώρησε με έντονους πόνους στο δεξί του γόνατο με τον Κατσαβάκη να πέρασε στην θέση του τον νεαρό Νταμαρλή.
Στο 57' η Φιορεντίνα προηγήθηκε με 2-1 μετά το 1-2 που έπαιξαν οι Γιόβετιτς και Λιάγιτς με τον τελευταίο να πλάσαρε σωστά τον Βελλίδη. Οι συνεχείς αλλαγές που ακολούθησαν είχανε σαν αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.
Ο Άρης όμως ήταν εκείνος που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 78' αλλά οι παίκτες της Φιορεντίνα απέτρεψαν το 2-2 αφού μπόρεσαν να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή την μπάλα από το πλασέ του Κανούλα μετά το λάθος του Βιβιάνο.
Ωστόσο οι παίκτες του Κατσαβάκη δεν σταμάτησαν να πιέζουνε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους "βιόλα" να έχασαν την τελευταία ευκαιρία στο με τον Γιόβετιτς και τον Βελλίδη να αποκρούει την μπάλα.
Άρης: Βελλίδης, Ασλανίδης (49΄ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (60΄ Κανούλας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (63΄ Μαργαρίτης), Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (75΄ Αντωνιάδης), Γκέσιος (46΄ Αγγελούδης), Παπαστεριανός (65΄ Τσουκάνης), Γιαννιώτας (54΄ Νταμαρλής), Ηρακλής (59΄ Σουνάς).
Φιορεντίνα: Βιβιάνο, Κασάνι (60΄ Ροντρίγκεθ), Νάσταζιτς, Ρονκάλια, Πασκουάλ (64΄ Μπόρχα Βαλέρο), Ρόμουλο, Ολιβέρα (64΄ Ακουϊλάνι), Λατζάρι (60΄ Ντι Τάκιο), Τσέρτσι (81΄ Λεπιγιέ), Γιόβετιτς, Λιάγιτς (76΄ Σεφέροβιτς).
sport24.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger