Περιμένει Βαντός, κοιτάει και Γκουτιέρες

Την απάντηση του Κρίστιαν Βαντός θα περιμένει μέχρι σήμερα το βράδυ η διοίκηση του Άρη. 
Ο Ούγγρος χαφ ζήτησε μία μέρα παράταση από τους «κίτρινους», οι οποίοι παράλληλα εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση δεν προχωρήσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρες. Επίσης, στα υπ’ όψιν των Θεσσαλονικέων είναι και ένας Λατίνος μέσος. 

Περιμένουν μια απάντηση 

Την οριστική απάντηση του Κρίστιαν Βαντός στην πρόταση που έχει καταθέσει περιμένει η διοίκηση του Άρη. Ο Ούγγρος χαφ ζήτησε μία μέρα προθεσμία και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να μάθουν εντός της ημέρας την τελική απόφασή του. 

Η καθυστέρηση στην υπόθεση του 27χρονου παίκτη οφείλεται κατά κύριο λόγο στη σύζυγό του, με την οποία θέλει από κοινού να πάρουν μία απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Γι' αυτόν τον λόγο και χθες το πρωί αποχώρησε από τη συμπρωτεύουσα και επέστρεψε στην πατρίδα του για να εξετάσει την προοπτική να αγωνιστεί στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη. 

Οι διοικούντες τον Άρη, αν και βιάζονται να «κλείσουν» άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, αποδέχθηκαν την επιθυμία του παίκτη, επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο την απόφασή του. 

Πρώτη εναλλακτική ο Γκουτιέρες 

Την ίδια ώρα στον Άρη έχουν έτοιμες εναλλακτικές επιλογές, αν «ναυαγήσει» η υπόθεση του Κριστιάν Βαντός. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται η περίπτωση του Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρες. 

Ο Ισπανός χαφ είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους, έχοντας αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χετάφε και Έρκουλες, στην οποία την περσινή σεζόν μέτρησε 31 συμμετοχές. Ταυτόχρονα, υπάρχει ενδιαφέρον και για έναν Λατίνο χαφ.
sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger