Υπομονή και μεταγραφές

Η μέτρια εμφάνιση και η ήττα από τον Πανιώνιο έκανε τους πάντες στον Άρη να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες τις φετινής χρονιάς. 
Οι «κίτρινοι» αντιλήφθηκαν από την 1η κιόλας αγωνιστική πως απαιτούνται οπωσδήποτε δύο προσθήκες αλλά και υπομονή από τον κόσμο της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη όλων των συνδέσμων οπαδών με στελέχη της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη, όπου θα γίνει συζήτηση για τα θέματα που αφορούν το σύλλογο. Στόχος είναι να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το κλίμα μέχρι το ματς απέναντι στον ΟΦΗ. Μια νίκη κόντρα στους Κρητικούς, σε συνδυασμό με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, θα δώσει στον Άρη χρόνο αλλά και ψυχολογία.

Στο μεταξύ μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο για τις μεταγραφές με τους Θεσσαλονικείς να καίγονται για δύο θέσεις. Τόσο για ένα αριστερό μπακ, όπου ο Άγγελος Σικαλιάς είναι ο πρώτος στόχος, όσο κι έναν επιθετικό. Σε αυτό το θέμα επικρατεί στασιμότητα με τον Σίσκο, ενώ ψηλά βρίσκεται πάντα και οΚαρντέκ της Μπενφίκα.
sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger