Να "βουλιάξει" το Κλεάνθης Βικελίδης από κόσμο !

Κάλεσμα μέσω του Facebook προς στον κόσμο της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση της για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Δευτέρα 27/08.
Η διοίκηση των κιτρίνων καλεί τον κόσμο του Άρη να προσέλθει μαζικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά :
"Τόσο το ARIS Sports Café όσο και το Beer F.C. 1914 θα λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα (27/08) το βράδυ, όπου οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στις 20:30.
Επίσης το ARIS Sports Café θα λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο, όπου οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος".
                                          ------------------------------------------------------------------------------------
Σαν blog το έχουμε επισημάνει ολόκληρο το καλοκαίρι ! 
Κανένα ευρώ δεν περισσεύει...
Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να "βουλιάξει" τον περιβάλλοντα χώρο του Χαριλάου βοηθώντας καί οικονομικά την ΠΑΕ με την επίσκεψη του σε μπυραρία και sports cafe.
Η άδικη απόφαση της Αστυνομίας να μην επιτρέψει στους οπαδούς του Άρη να ταξιδέψουν στην Αθήνα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τη Δευτέρα οι φίλοι της ομάδας να εκδηλώσουν ειρηνικά καί την αγανάκτηση τους για την ανισονομία που υπάρχει στη χώρα μας !!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger