Κατσαβάκης : «Tα παιδιά αποκόμισαν σημαντικά κέρδη»

Στα κέρδη που αποκόμισαν οι παίκτες του Άρη από το φιλικό με την Ρόμα (παρά την ήττα) στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μάκης Κατσαβάκης. 
Ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ανδρέα Ηρακλή αφού υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον χιαστό. 

«Αναμφίβολα ήταν ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο την Ρόμα στην έδρα της, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μέσα από το οποίο τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικά κέρδη. Με βάση το χρόνο της προετοιμασίας και την δυναμικότητα του αντιπάλου, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Μπορεί να δείξαμε κάποιες αδυναμίες, όμως σε αρκετά διαστήματα είχαμε καλή παρουσία. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε όσο θα έπρεπε το πρέσινγκ και τα κλεψίματα της μπάλας. Με δεδομένο ότι είχαμε απουσίες, θεωρώ ότι όταν κλείσει το ρόστερ θα παρουσιάσουμε εμφανώς καλύτερη εικόνα. Ο χρόνος δουλεύει για μας». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ηρακλή: 

«Δυστυχώς το φιλικό επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ηρακλή, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα αγωνίστηκε. Υπάρχουν φόβοι για χιαστό. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Να ευχηθούμε το καλύτερο»
sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger